petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bundesliga: Najava i predlog – 26. kolo (ponedeljak)

KONAČNO BUNDESLIGA!! Usled pandemije koronavirusa sva sportska dešavanja širom sveta su otkazana, ali “korak po korak” stvari se vraćaju u normalu. Prvi su “nogu povukli” u Nemačkoj, gde je juče odigrano 7 mečeva.

Nakon poduže i neplanirane pauze timovi su izgubili takmičarski ritam, stoga videćemo kako će se to odraziti na njihove igre i rezultate, a mi Vam donosimo najavu 26. prvenstvenog kola. Takođe, treba napomenuti da će svi dueli biti odigrani pred praznim tribinama, odnosno bez prisustva publike. Takođe, Bundesliga je dozvolila 5 izmena na utakmici, a ta odluka važiće do kraja sezone.


VERDER BREMEN – BAJER LEVERKUZEN

Domaćin se nalazi u zoni ispadanja sa 9 poena zaostatka sa ekipom koja je u sigurnoj zoni. Verderova odbrana je očajna sa najviše primljenih golova u ligi – 55. Sa druge strane, Bayer je trenutno na 5. mestu sa ambicijama da se domogne Lige Šampiona koja mu beži za 4 boda.

Trener Verdera očekuje utakmicu u visokom ritmu, pošto je Bayer ekipa koja napada Ligu Šampiona i sigurno se neće braniti. Trener Bayera izjavio je kako je njegova ekipa spremna, i ide na pobedu u gostima.

Glavni trener domaće ekipe neće moći da računa na defanzivca Ludwig Augustinssona (8 utakmica), igrača sredine terena Davy Klassen (24 utakmice, 4 gola). Iskusni napadač Claudio Pizzaro (15 mečeva, 0 golova) takođe neće zaigrati, ali se očekuje već u narednoj utakmici da bude u sastavu.

Leverkuzen će biti bez igrača sredine terena Lars Bendera (17 mečeva, 2 gola).

U prvom delu sezone meč je završen 2:2. Poslednji put kada je Bayer gostovao Wesseru, rezultat je bio 2:6.

Gol Ze Roberta protiv Bremena


Predlog za tipovanje – Leverkuzen/ @1.75

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 20:30 na stadionu “Weserstadion”.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje