subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako će LeBron savladati Jokića?

Stvari nisu toliko očajne u Klivlendu kao što se to možda na prvi mah čini, ali Cavsima bi trebala pobeda protiv dore ekipe kakva je Denver. Posle All-Star pauze dobili su najgoru ekipu lige Memphis kao i slabašni Brooklyn, ali su izgubili od Spursa, Wizardsa i Sixersa. Imali su dobrih utakmica i u porazima, ali psolednju četvrtinu su loše završavali. Danas imaju novu priliku protiv Nuggetsa.

Denver je konačno ponovo kompletan, nakon što se iskusni Paul Millsap vratio nakon povrede koja ga je odvojila na nekoliko meseci. Denver ima jedan od najefikasnijih napada lige sa Murray, Harris, Chandler, Millsap i Jokićem. Starteri Cavsa nisu konstanti, a tu pre svega mislimo na Jr Smitha i George Hilla.

Kyle Korver je pravi šuter, ali on ulazi sa klupe i pokušava da inicijalizuje dobru igru, ali je već ima 36. godina i to ne ide uvek po loju.

Naravno da im glavna pretnja dolazi od srpskog internacionalca Nikole Jokića, koji deli pasove šakom i kapom, a ne libi se ni da šutne za 3 poena, što će Tristan Thompson teško ispratiti nogama. Pretpostavljamo da će i Larry Nance Jr imati nešto više minuta.

Da zaključimo, obe ekipe mogu doći do pobede, a krajnji rezultat će biti jednocifren za bilo koju od ekipa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje