subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Banjaluka: Predlozi za klađenje

Teniski rezultati u poslednje vreme nisu vredni komentara. Pogledajte samo listu igrača koja je juče ispala na mastersu u Montrealu i sve će vam biti jasno. Teško je zaista bilo šta prognozirati, jer oni najjači igraju tek prve turnire nakon Vimbldona.
U ovom članku dva predloga sa čelendžera u Banjaluci.

14:40 Norbert Gomboš – Benoa Per 20,5+ 1,60 Soker

Benoa Per u poslednje vreme igra vrhunski teniser i čini se da se stabilizovao. Na prethodna dva čelendžera je uzeo jednu titulu, a na drugom igrao polufinale. Postavlja se pitanje dokle će ta serija trajati, a prateći njegove rezultate sumnjamo da će još dugo. Teško je bilo šta analizirati vezano za njega, ali postoji jedan statistički podatak koji smo počeli pomno da pratimo. Naime, Per je ove sezone bio nosilac na 9 čelendžera. Barem jedan njegov meč u prve tri je otišao u over na sedam turnira. S obzirom da je ovde u prvoj rundi lako dobio Setkića naredni njegovi mečevi bi trebali da se prate u overu. Gomboš je igrač koji solidno igra na čelendžeru i svakako može da se nosi sa Perom.

19:30 Damir Džumhur – Duje Ajduković 20,5+ 1,65

Jedan lokalni derbi u Banjaluci između Džumhura i Ajdukovića. Džumhur ovde ima obavezu da odigra dobro, jer je prošle godine osvojio titulu, a Ajduković dolazi sa titulom iz Nemačke. I ovde se bavimo statistikom. Naime, Džumur je ove godine sedam puta bio postavljen za nosioca i pet puta je jedan od njegova prva tri meča otišao u over. To znači da bi ovaj , ili naredni meč trebalo da se prati sa overom. Džumhur je poznat kao igrač koji mnogo oscilira, a ostaje nam da vidimo kako će odigrati lako. Jedno je sigurnon neće mu biti lako i na to sigerišu i kladionice koje su postavile egal kvote.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje