nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Merbuš: Predlog za klađenje

14:40 Kirkin – Ugo Karbelji 20,5+ 1,70 Soker

Još jedan meč sa čelendžera u nemačkom Merbušu. Snage će odmeriti Turčin Kirkin i Argentinac Karbelji. Kladionice smatraju da je Karbelji ovde favorit sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Teško je bilo šta analizirati u svetu tenisa u poslednje vreme. Da, Karbelji je dosta poznatije ime na čelendžer sceni, ali ko vam garantuje da će on slaviti. Prosto, ne isplati se igrati ove kvote na ovoj sceni, jer svako svakog može da dobije. To nije floskula, to je realnost.
Prateći sve ove rezultate shvatili smo da je tenis postao jako težak za pogoditi. Prosto, nije sve kao pre. Zbog toga težimo da klađenje u svetu tenisa svedemo na neki sistem koji na duže staze pravi profit.

Ono na šta smo obratili pažnju jesu nosioci na čelendžer turnirima. Naime, barem jedan od prva tri meča svih nosioca ode u over. Tako kaže statistika i u martinagle sistemu bi to moglo da se iskoristi. Konkretno, ovde je Karbelji postavljen za nosioca. Ove sezone je šest puta bio postavljen za nosioca i barem jedan meč u prve tri runde je otišao u over na 5 od 6 pomenutih turnira. Prema onome što smo mi pratili to znači da bi jedan od naredna dva meča „morao“ da ode u over.

Moglo bi ovde biti svega, jer je Kirkin prošao kvalifikacije, a u prvoj rundi je dobio više nego solidnog Molekera.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje