ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Fairfild – Predlozi za klađenje

19:00 Aleksander Ričard – Kigan Smit 21,5+ 1,75 /Krug 1 ulog 1000

Treća nedelja u nizu donosi nam jedan čelendžer u Americi gde igra maltene ista ekipa. Jedan od tih igrača je upravo Ričard koji će eto treću nedelju u nizu igrati tenis. Danas će njegov protivnik biti domaći Kigan Smit. Ričard je postavljen za favorita sa kvotom 1,44 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Očajna postavka kvota i ovo je samo na osnovu ranka. Ričard i kada je dobija i kada je u formi retko kada razbija svoje protivnike, a u poslednje vreme ne igra dobar tenis. Krasi ga fenomenalan prvi servis i solidan forhend, a ostalo je suvi prosek. Nikako po ovoj kvoti igrati fiks.

Kigan je još jedan od mnogih prospekata američke škole tenisa. Ovde je prošao kvalifikacije i oba meča je dobio sa 2:0.

Ričard je ove sezone sedam puta postavljen za nosioca i martinagle sistem je ispoštovao u pet slučaja.

19:00 Tien – Moreno de Alboran 20,5+ 1,74 / Krug 1 ulog 1000

Moreno se nedavno vratio tenisu i nije oduševio. Imao je pauzu od mesec dana nakon US Opena i dobija ga Ričard lako sa 6:2 7:5. Bio je to meč sa mnogo uspona i padova i jasan pokazatelj da kladionice mnogo treše. Tada je bio veliki favorit i danas je, a mi se samo pitamo na osnovu čega. Rank ne uzimamo u obzir.

Tien slično kao Kigan Smit prošao kvalifikacije i može ovo da zakomplikuje. Ove godine Moreno je osam puta bio nosilac i šest puta je ispoštovao martinagle.

20:30 Dostanić – Švajda 20,5+ 1,76 / Krug 1 ulog 1000

Zakari Švajda polako, ali sigurno gura na ATP listi. Jesu to čelendžeri, ali pobede su pobede. Osvojio je Cary 2, nakon toga očekivano rano ispadanje u Kolumbusu koji se igrao odmah sledeće nedelje. Poslednji čelendžer koji je igrao je bio u Tiboronu koji osvaja sa samo jednim izgubljenim setom.

Nakupilo se tenisa u nogama i rukama mladog Švajde i zato ne vidimo da će odmah biti u razbijačkom modu. Dostanić može servisima ovo da drži pa bolje igrati neki over nego strepeti za kvotu 1,40 koliko se plaća pobeda Švajde.

Švajda je tri puta bio nosilac na čelendžerima ove godine i sva tri puta došao martinagle.

22:00 Galarnau – Holt 20,5+ 1,61 / Krug 1 ulog 1000

Galarnao je jedan od servera sa područja Severne Amerike. Nema mnogo toga lepog u njegovoj igri osim servisa. Kada ga ide servis protivnik dobija 15+ asova i sijaset servis vinera. Ipak, koliko god dobar bio na servisu podjednako je loš na riternu. Zato je idealan za overe.

Galarnau ove godine 11 puta nosilac i 9 puta ispoštovao martinagle.

22:00 Kudla – Šulkate 21,5+ 1,73 / Krug 1 ulog 1000

Kudla jedan od omiljenih nam čelendžer igrača. Jeste da nekad ume da nam digne pritisak, ali u globalu jako zahvalan. Forma mu nije bajna tako da ništa od fikseva. Zašto nam je omiljen. Pa jasno je, devet puta je bio nosilac i sedam puta je došao over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje