sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas igraju bez 10 igrača, a ni tradicija nije na njihovoj strani

Jedan tim će danas morati da igra bez 10 igrača što je i izjavio trener tima, uz to nemaju ni sjajnu tradiciju protiv današnjeg rivala. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je okvirno oko 2,00.

Za domaćina će ovo biti treći meč u okviru grupe 6 EFL Trofeja, dok gosti do sada nisu odigrali nijedan meč u okviru grupne faze i sada debituju u takmičenju. Grimsby je najpre poražen na penale od ekipe U21 Man.City, a u drugom meču od Barnsley-a 2:0, tako da se može reći da su u ovom takmičenju već u dobrom zaostatku. Što se tiče lige ni tamo nisu posebno blistali, nalaze se na 18.mestu Lige Two i za sada imaju skor 3 pobede, 5 remija i 4 poraza i gol razliku 16:17. U prošlom kolu lige Grimsby je remizirao u gostima protiv 22.tima lige Trenmerom. Ono što pokazuje da su možda već i digli ruke od ovog takmičenja je činjenica da će danas igrati bez čak 10 igrača i to: defanzivci Toby Mullarkey (15u/0g/2a – jedan od najboljih asistenata tima), Anthony Driscoll-Glennon (6u/0g/0a), igrači sredine terene – Harry Clifton (14u/2g/1), Callum Ainley (2u/0g/0a), Kieran Green (4u/0g/0a), Evan Khouri (5u/0g/1a), Charles Vernam (6u/0g/0a)  i napadači Otis Khan (5u/0g/0a), Donovan Wilson (4u/2g/0a), Rekeil Pyke (15u/2g/0a)

Sa druge strane Bradford City je u ligi na 14.mestu sa učinkom od 4 pobede, 4 remija i 4 poraza i gol razlikom 13:14. Za sada nema informacija da će izostati bilo ko od igrača Bradford City-a.

Ono što je takođe zanimljivo jeste i negativna tradicija za domaćina koji na poslednjih 20 međusobnih mečeva nije savladao ekipu Bradford City-a, u tom periodu 13 pobeda Bradforda i 7 remija.

Mišljenje urednika: Posle poraza u startna dva meča jasno je da Grimsby okreće svoju pažnju na druga takmičenja i da ih ovo ne zanima toliko, a raspored je dosta gust pa se danas očekuje gotovo potpuno promenjena ekipa sa jako malo prvotimaca, sa druge strane Bradford ovde igra tek prvi meč u takmičenju, igraće u jakom sastavu i sa željom da nastave tradiciju pa je po nama ovo idealan meč za igru X2&2+ koja se u ovom trenutku plaća kvotom 2,00.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje