četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip: Najava utakmica 40. kola (ponedeljak)

Iako je u petak i subotu odigrano svih 12 mečeva 39. kola, već ovog ponedeljka na programu je novo Čempionšipa. S’ obzirom da je prošlo svega 2-3 dana zasigurno da će umor učiniti svoje te da će se isti odraziti na rezultate.

Ekipa Prestona pokušaće da se još više približi vrhu tabele pobedom nad Darbijem, koji beleži veoma loše rezultate, posebno zbog činjenice da je poslednjeplasirani Sanderlend uspeo da ih deklasira sa 4:1 prošlog petka. Kardif će na meču protiv Šefild Junajteda zasigurno vijati novi trijumf i tako pokušati da veže niz od ukupno 9 slavlja.



U prvom meču ovog ponedeljka ekipa Prestona pokušaće takođe da napravi iznenađenje protiv Darbija i da se tako približi zoni plej-ofa u odnosu na koju imaju samo 2 boda manje. Sve u svemu, to nije nedostižno pogotovo zbog loše forme njihovog današnjeg protivnika. Iako igraju višestruko bolje na strani od Prestona očekujemo da pruži veoma kvalitetnu igru kakvu znaju da prikažu na važnim mečevima, ali takođe i da bude prepun motivacije nakon ubedljivog poraza od Šefild Vensdeja u petak. Darbi je pretrpeo taj poraz od Sanderlenda sa ubedljivih 4:1 te su sada povezali čak 8 mečeva bez trijumfa. U analizi mečeva za prošlo kolo napisali smo da ukoliko ne trijumfuju protiv Sanderlenda praktično i ne zaslužuju plej-of, što se i ostvarilo. Mislimo da će biti stvarno teško do kraja sezone da uđu niz pobeda, a da ih pritom neki od jakih protivnika ne iznenadi.

Predlog: 1X&0-3 @1,65 (pobeda domaćina ili remi uz 0 do 3 golova)


Bristol je i u prošlom kolu uspeo da ostane neporažen te sada imaju isti broj bodova kao i Darbi i Midlsbro koji se nalaze iznad crte, tj. u zoni plej-ofa. Sve u svemu, igrači imaju i previše motiva za ovaj meč te očekujemo da nakon 90 minuta gosti ostanu bez razloga za slavlje. Kod kuće igraju fantastično, nakon par teških mečeva ostali su neporaženi 5 puta i polako se ostvaruje ono što niko nije mogao očekivati. Brentford se remijem sa Šefild Junajtedom odvojio od te zone, s’ obzirom da do kraja njima igra samo pobeda i ništa drugo. Šanse za vrh tabele praktično i ne postoje, a upravo zbog toga očekujemo povoljan rezultat današnjeg domaćina.

Predlog: W1 @1,65 (pobeda domaćina bez nerešenog ishoda)


Berton je prošlog vikenda poražen očekivano i od Kardifa te se spustio na samo dno tabele, bez ikakvih šansi za opstanak. Imaju 6 bodova manje od za sada sigurnog Birmingema, ali im raspored ne ide na ruku te su po našem mišljenju oni već kupili kartu za Ligu 1. Pored toga što su generalno najgora ekipa u ovom trenutku, kod kuće igraju takođe katastrofalno zbog čega su i najlošiji domaćin. Zaista ne vidimo razlog zašto bismo na ovom meču mogli da očekujemo njihov povoljan rezultat, s’ obzirom da raspoloženom Midlsbrou bodovi predstavljaju imperativ u ovom periodu. “Boro“ je u prošlom kolu poražen od prvoplasiranog Vulvsa, ali i dalje ima šanse za plej-of. Ukoliko danas slave sigurno da će biti u prednosti nad Bristolom, Milvolom i Šefildom, te očekujemo da na ovom meču rutinski slave.

Predlog: 2 @1,65 (pobeda gostiju)


Kao što smo već pisali u par analiza, Ipsvič nema šanse ni za plej-of ni za ispadanje te od njih ne očekujemo kvalitetna izdanja do kraja sezone. Upravo to se i obistinilo pošto je ovaj tim vezao 3 poraza i to protiv ekipa koje su kvalitetski slabije od današnjeg protivnika. Poboljšanje u igri ne očekujemo ni ovog puta, a itekako vredi probati tipovati kontra njih, s’ obzirom da kod kuće nisu slavili na poslednjih 5 mečeva. Milvol je pobedom nad Notingemom dokazao da se ne šali i da oni idu na Premijer Ligu. Mišljenja smo da imaju šanse da se nađu u plej-ofu, ali ukoliko to žele ovakve mečeve moraju da dobijaju. Vezali su 13 mečeva bez poraza u Čempionšipu gde su čak 9 puta pobedili, te se nadamo da će tako biti i danas na “Portmen Roudu“.

Predlog: W2 @1,55 (pobeda gostiju bez nerešenog ishoda)


Tim Notingem Foresta siguran je na sredini tabele i bez prevelikog motiva moraju da završe sezonu. Od početka marta, kada je već bilo jasno da se ni za šta neće boriti, vezali su 4 meča bez trijumfa gde su upisali 3 remija. Sve u svemu, očekivano su opstali u ligi, igraju solidno, ali ne mislimo da će sa najjačim sastavom nastupati do kraja sezone, s’ obzirom da je preostalo još 6 kola. Barnsli se nalazi na vrhu zone za ispadanje sa 2 boda manje od Birmingema i svaki bod će im itekako značiti u ovakvoj situaciji. Birmingem će se sutra sastati sa Boltonom kome su takođe bitni bodovi te mislimo da bi Barnsli morao da izvuče bar remi na današnjem meču. Mislimo da tako nešto nije nemoguće.

Predlog: X2 @1,55 (remi ili pobeda gostiju)


S’ obzirom da je ovo susret ekipa sa sredine tabele, koje nemaju šanse za ispadanje niti plej-of, a koje igraju dosta nepredvidljivo mišljenja smo da treba preskočiti sa klađenjem. Nemamo zaista šta mnogo da kažemo o ovom meču, KPR ima 11 bodova više od zone za ispadanje, dok je Norič na poziciji iznad londonskog tima sa 5 bodova više.

Naš predlog je da ovaj meč ne stavljate na tiket.


Sanderlend je sve iznenadio u prošlom kolu iznenadivši petoplasirani Darbi (4:1) te su se konačno izdigli sa dna tabele i konačno dobili bar minimalne šanse da izbore opstanak. Od Birmingema imaju 5 bodova manje, što je dosta puno ako uzmemo u obzir da ima još 6 kola. Sa druge strane Šefild Vensdej se osigurao na trenutnoj 17. poziciji i nema šanse za ispadanje. Vezali su 3 meča bez poraza, ali kako znaju da igraju promenjivo mislimo da je red na negativan rezultat. Sve u svemu, to tek treba da vidimo.

Naš predlog je da ovaj meč ne stavljate na tiket.


Šefild Junajted još uvek ima šanse za plej-of, ali veliki problem je to što im danas u goste dolazi izuzetno jaka i raspoložena ekipa iz Velsa. Ukoliko pobede, a to je zaista malo verovatno popeće se iznad crte i tako ispune veliki cilj ove sezone. Kardif je verovatno i najbolja ekipa u proteklih godinu dana, što govori i činjenica da su zabeležili 8 pobeda u nizu i da im praktično niko ne može stati na put. Mišljenja smo da im baš niko neće biti problem i da će lagano izboriti direktan plasman u Premijer Ligu.

Predlog: X2 @1,50 (remi ili pobeda gostiju)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje