četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip: Susret Darbija i Kardifa na zatvaranju 38. kola (nedelja)

Nakon jučerašnjih 11 mečeva na programu je ostao samo još jedan duel, a to će biti jedan od derbija 38. kola Čempionšipa u kojem će se sastati ekipe Darbi Kauntija i Kardif Sitija. S’ obzirom da će tokom današnjeg dana biti odigrana samo jedna utakmica, najava za nju biće nešto duža nego inače.

Pre najave osvrnućemo se na jučerašnji učinak, gde smo uspeli da pogodimo 5 od 9 predloga, a za 2 meča gde su favoriti poraženi (Aston Vila i Lids Junajted) savetovali smo Vam da ih preskočite. Nadamo se da smo bili od pomoći!



Ekipa Darbija u ovaj meč ulazi kao petoplasirana ekipa pošto imaju isti broj bodova kao i šestoplasirani Midlsbro koji se nalazi odmah iznad crte za plej-of. U odnosu na bolje rangirane timove Fulama i Aston Vile imaju čak 7 bodova manje, dok im današnji rival beži čak 10 poena. Sve u svemu, jasno je da “Ovnovi“ nemaju šanse za direktan plasman u Premijer Ligu, igra im nije na zavidnom nivou, a bodovna razlika je zaista prevelika i nemoguća za dostizanje. Sada jedino što ekipi Gerija Roueta može da znači jeste čuvanje te pozicije koja vodi u plej-of s’ obzirom da timovi Milvola, Šefild Junajteda, Prestona i Bristola zaista pretenduju na istu. Na današnjem meču nastupiće bez nekoliko veoma važnih igrača kao što su vezisti Džordž Torn (21n/0g/0a), Džo Ledli (20n/1g/1a) i Tom Hadlstoun (37n/2g/0a), kao i napadač Sem Vinol (18n/6g/2a). Pored njih, pod upitnikom za nastup su štoper Ričard Kio (38n/1g/4a), odnosno, napadači Tom Lorens (33n/3g/7a, prvi asistent) i Matej Vidra (33n/18g/3a, prvi strelac). Sve u svemu, glavni trener će biti na ogromnim mukama.

Kardif je i protiv Brentforda prošlog utorka pokazao da je njihov cilj plasman u elitni rang. Iako su primili gol u 5. minutu nastavili su da napadaju i pobede sa ubedljivih 3:1, iako je sudeći po šutevima bilo šanse i za višestruko veći rezultat. Sve u svemu, Nil Vornok je odlično ukomponovao tim iz Velsa koji sada ima niz od čak 7 trijumfa. Ta forma svakako bi trebala da se odrazi i na ovaj meč, ali pitanje je koliko će domaćin kome su bodovi veoma bitni biti otvoren i koliko će se izlagati riziku od veoma kvalitetnog i dominantnog ofanzivnog reda “Plavih ptica“. Na ovom meču Velšani će manje-više biti kompletni, dok će izostati vezisti Aron Gunarson (12n/0g/1a) i Džo Rals (36n/7g/3a), kao i napadač Dani Vord (20n/4g/0a).

Mišljenja smo da će veoma dugačka lista povređenih igrača, od kojih su skoro svi igrači ključni, domaćem timu predstavljati ogroman problem. Kardif bi baš ovakve situacije morao da kažnjava najstrožije, protiv veoma čvrstog Brentforda pokazali su karakter i na fantastičan način došli do pobede, što bi trebali da učine i danas, ali bez toliko muka.

Predlog: W2 @1,85 (pobeda gostiju bez nerešenog ishoda)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje