petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Češljamo predloge sa partnerskog sajta t1x2.net (17. Septembar)

Češljamo predloge sa partnerskog sajta t1x2.net


🏀 17:30
Zielona Gora – Nymburk
KI 2 1.60


18:30 Tottenham – Leicester #tip x-1&3-4 (10.9)


🇷🇴 Rumunjska 1. liga

20:30 Rapid Bucharest – Mioveni 1 @ 1,80

– Rapid kod kuće ima omjer 4-0-0
– Rapid ima 15 bodova više od gostiju u 10 odigranih utakmica
– Mioveni ima najlošiji napad lige, Rapid najbolja obrana lige

Rapid Bucharest danas na svom terenu čeka ekipu Mioveni, Rapid je ekipa koju vodi trener Adrian Mutu poznati Rumunjski napadač u svoje vrijeme. Rapid ove sezone izgleda vrlo dobro igraju da osvoje 3 boda, nema tu puno golova na njihovim utakmicama uglavnom sve pobjede su ostvarili sa jednim golom razlike osim u 2. kolu protiv Steaue gdje su uspjeli kod kuće pobjediti sa 2:0. Gledajući sve rezultate ove sezone to je ujedno i jedina utakmica koja je završila sa 2 gola razlike, bilo pobjede ili porazi 9 od 10 utakmica je završilo sa jednim golom prednosti za pobjednika. Mioveni također dosta igra zatvoreno osim prva 3 kola gdje su gubili u hendikepu u idućih 7 kola nismo vidjeli neke susrete s puno golova ( 1 pobjeda 1:0, 3 nerješena susreta i 3 poraza od 1:0).
Rapid je drugi na tablici ima 21 bod osvojen sa gol razlikom 10:5, zaostaju za vodećim 3 boda ali imaju i utakmicu manje odigranu. Omjer 7-0-3 nam govori da ekipa nije sklona podjeli bodova i da se na njihovim susretima odlazi sa punim plijenom. Na domaćem terenu ekipa Rapida ima omjer 4-0-0 i jedina su ekipa u prvenstvu koja još drži taj 100% učinak bilo kod kuće ili u gostima. Mioveni je na 15. mjestu na tablici to je predzadnje mjesto, imaju 6 osvojenih bodova sa gol razlikom 5:14. Mioveni je jedna od najlošijih ekipa u ovoj ligi i mislim da će se boriti za ostanak do samog kraja.
Danas ćemo gledati susret najbolje obrane i najlošijeg napada u Rumunjskoj ligi. U međusobnim omjerima prednost je na strani Rapida a kod kuće su zadnji put slavili daleke 2011. godine. Sa ovakvom formom i dobrom obranom mislim da protiv loše ekipe gostiju danas moraju uzeti sva 3 boda na domaćem terenu. Za mene je ovo jako sigurna opcija za okladu danas sa jako dobrim koeficijentom na pobjedu domaćina


salinjo added a photo to Stream Photos album in DUBL DANA – DUPLIRANJE group


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje