petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje nastavlja se MLS liga. Za vas smo spremili nekoliko veoma interesantnih najava.

02:30h Kansas Siti – Minesota

Kansas Siti je trenutno u pohodu u možda i nemogućoj misiji. Naime,na samo tri kola do kraja oni imaju 9 bodova manje od ekipa koje su u plej ofu. Dakle,potrebne su im sve tri pobede,ali i kiksevi ostalih rivala,što je zaista teško. U ovaj meč ulaze sa apsolutnim imperativom pobede. U dobroj su formi. U seriji su od 5 mečeva bez poraza( dva remija i 3 pobede). U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv DC Junajteda i to prilično ubedljivo sa 3-0. Popravila se igra Kansasa u svim segmentima. Odbrana koja je bila dosta slab deo tima ima 180 minuta bez primljenog gola. Napad igra takođe na mnogo višem nivou,napadaju od samog starta utakmica,stvaraju šanse i što je najbitnije efikasni su. Videćemo da li su se kasno probudili,po svemu sudeći jesu,ali sačekajmo kraj.

Minesota se trenutno nalazi na 5tom mestu sa 5 bodova više od timova ispod crte i relativno su sigurni za plej of. Kažem relativno jer su u jako lošoj formi. U poslednja 4 kola imaju 3 poraza i samo 1 remi i to u prethodnom kolu protiv Los Anđelesa( jedne od najjačih ekipa). Ukoliko se ne trgnu mogu da se nađu u problemu. Možda je ova dosta dobra igra i remi protiv kvalitetnijeg rivala najava boljih dana za njih. Minesota je ekipa koja voli da igra na gol više. Vole da igraju otvorene utakmice i zato se na njihovim mečevima često viđa dosta golova. U prilog tome ide i činjenica da su samo 4 tima ove sezone postigla više golova os Minesote.

Prognoza: Napadački stil i jednih i drugih bi mogao da nam donese jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.58 – 4:1


03:30h Solt Lejk-Sinsinati

Solt Lejk se nalazi u dosta nezgodnoj situaciji. Na tri kola do kraja imaju 3 boda više od Galaksija koji je prvi ispod crte,ali i utakmicu manje. Mnogo veći problem je njihova forma. U poslednjih 15 kola samo su 3 puta pobedili, a pred ovo kolo imaju seriju od 3 meča na kojima nisu slavili. Tokom nedelje su igrali protiv Ostina i pretrpeli su ubedljiv poraz od 3-0. Dakle,pod hitno im treba buđenje,neka reakcija ili će pasti ispod crte. Teoretski oni bi u ovom kolu mogli i da obezbede plej of,ako pobede, a  Galaksi izgubi,sve je moguće. Jedno je sigurno,a to je da Solt Lejk mora da krene sa boljim igrama.

Sinsinati se takođe bori za plej of. Oni su na Istoku takođe na 3 boda više od ekipe koja je ispod crte, a to je Majami,  s tim što je,za razliku od Solt Lejka, Sinsinati u mnogo boljoj formi. Oni su u seriji od od 9 mečeva bez poraza,istina imaju 6 remija i samo 3 pobede. U ovo kolo ulaze nakon ubedljive pobede protiv San Hosea 6-0. Sigurno da im je ta pobeda dodatno podigla samopouzdanje. Ne samo što su postigli 6 golova,kvalitet njihovog napada nije upitan,nego su i sačuvali svoju mrežu,što je zaista retko ove sezone. Jednostavno,oni su tim sa jakim napadom i klimavom odbranom i efikasni mečevi su njihova realnost.

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovom meču i to na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.65 – 1:2


04:30h Los Anđeles Galaksi- Kolorado

Galaksi u ovo kolo ulazi sa mesta koje je prvo ispod crte za plej of. Nalaze se na tri boda zaostatka za Solt Lejkom,ali i utakmicom manje. Dakle,imaju relativno dobru šansu da se nađu u plej ofu,ali za tako nešto potrebno je drastično da podignu nivo igre pre svega u odbrani. U ovo kolo ulaze nakon jednog veoma teškog poraza od Vankuvera koji im uopšte nije trebao. Svi su očekivali laganu pobedu Galaksija, a desio se lagan poraz. Vankuver ih je pregazio od prvog do poslednjeg minuta. Ništa im nije funkcionisalo na tom meču. Počeli su standardno,msm primili gol, svi su očekivali povratak u drugom poluvremenu,a pogotovo u poslednjih 10tak minuta kada su i najefikasniji,ali Vankuver to jednostavno nije dozvolio. Šanse za tako nešto nije bilo. Gore sam napisao da moraju da poprave odbranu i zaista je tako. Ukoliko ne uđu u plej of, glavni krivac za to je defanziva. Mnogo golova primaju ove sezone,imaju čak 9 utakmica na kojima su primali po 3 ili više golova i to je prosto nedopustivo za tim koji želi u plej of. Džabe efikasan napad sa ovakvom odbranom.

Kolorado još uvek ima neke šanse za plej of. Trenutno su na 4 boda od Solt Lejka i pobedom na ovom meču bi se još približili. Do ovakve pozicije su došli nakon dva vezana trijumfa u ligi. Pre toga nije izgledalo kao da će ući u borbu za plej of,pogotovo ne nakon serije od 6 mečeva bez pobede,ali eto,bolja igra,dve pobede i eto prilike. Njihov najveći problem ove sezone jeste igra na strani. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu i to nije samo ove sezone nego i ranijih. Eto od svih golova koje su primili u ovoj 2022. godini,čak 70% su primili na strani. Dakle od 52 primljena gola u 2022 godini 36 je bilo na strani. Moraće za ubuduće da poprave igru na gostovanjima,tj moraće već na ovom meču,ako žele plej of.

Prognoza: Mogli bi videti dosta golova i to na obe strane,pre svega zbog igre Galaksija.

Tip: GG3+ @ 1.60 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje