četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Četiri tima iz amaterskih liga Engleske, ne mogu u viši rang, čak iako to zasluže na terenu!

Četri tima neće igrati u play-ofu za popunu Nacionalne lige (V stepen takmičenja) jer je Fudbaskla asocijacija Engleske donela odluku koja ih je blokirala u tome na sastanku koji je održan u sredu na sastanku FA koji je održan na stadionu Wembley.

Šestoligaši, Darlington FC, Hungerford Town,Pool Town i Wealdstone su svi na play-off mestima ili blizu njih u Južnoj i Severnoj Nacionalnoj Diviziji, ali ova tri tima ne ispunjavaju uslove u pogledu stadiona, tj. nemaju 500 mesta za sedenje koja su pod krovnom zaštitom.

Stadioni na slici nisu prošli kontrolu!

Saopštenje FA povodom ovog slučaja: “ Bord FA je posle sagledavanja dokaza, odbacio žalbe navedenih klubova i složio se sa odlukom Nacionalne lige koja je doneta po pravilima Fudbalske asocijacije i po B kriterijumu, po kojima ovi klubovi nisu ispunili tražene uslove do 31.marta tekuće sezone i neće moći da igraju u play-off-u svojih liga. Odluka je konačna i obavezujuća za sve.“

Pool Town se trenutno nalazi na 5.mestu Nacionalne lige, grupa Jug, dok je Hungerford dva boda iza njih i nalazi se na 6.mestu. Osmoplasirani Wealdstone takođe neće moći da se nađe u konkurenciji. Darlington se nalazi na 4.mestu Nacionalne lige, grupa Sever.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje