petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (26. april)

Kao i do sada, nastavljamo istim tempom, a mi se nadamo da će statistički podaci ispisani u ovom tekstu uspeti da vam pomognu pri sastavljanju dobitne kombinacije. Želimo vam puno sreće, pažljivo birajte i tipujte!

IFK Göteborg je neporažen na poslednjih 29 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Švedske. Hoće li odoleti pritisku i ostati neporažen protiv Hammarby-a danas?

Totenhem je slavio na poslednjih 7 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Danas se sastaju sa Kristal Palasom, a treba biti oprezan kod ove utakmice s obzirom na to da Kristal Palas u poslednje vreme igra solidno.

Arsenal iz Tule je primio najmanje 2 gola na poslednje 3 utakmice u okviru ruske Premijer lige. Hoće li Krila Sovjetov danas doći do barem dva pogotka?

Real Sosijedad ima fantastičan učinak protiv Valensije, a reč je o tome da je slavio na 9 od poslednjih 11 utakmica protiv ovog rivala u okviru svih takmičenja. Hoće li slaviti i danas?

Real Madrid protiv Deportiva iz La Korunje definitivno ima „dobitnu formulu“, a Madriđani su slavili na poslednjih 8 utakmica protiv Deportiva u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas?

Arsenal je trijumfovao na poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima protiv Lestera u okviru svih takmičenja. Hoće li Vengerovi fudbaleri upisati trijumf i večeras?

U komentaru slobodno podelite vaš današnji tiket, ili neki niz koji je po vama interesantan.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje