sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

CFR Cluj na korak do liderske pozicijie?!

Botosani je trenutno u nezgodnoj situaciji. Naime, nakon što su u prošlom ligaškom meču poraženi ubedljivim rezultatom (8:0) od Farula trenutnog lidera, usledio je novi poraz u kupu od FCSB-a, koji je u tom meču igrao sa celim rezervnim sastavom. Valeriu Iftime predsednik kluba bio je jako nezadovoljan igrom svojih igrača u tom meču. Mihai Teja sada već bivši trener je dobio otkaz, zbog trenutnih rezultata, na njegovom mestu imenovan je Flavius Stoican koji će pokušati da poboljša trenutnu situaciju, 46-godišnji trener nije imao baš dobrih iskustva u Dinamu, U Craiovi i Mioveni-u. Međutim, pravi test je današnji meč, jer im u goste dolazi direktni konkurent za titulu CFR Cluj.

CFR Cluj je sada na 4 boda zaostatka u odnosu na Farul, koji se nalazi na 1. poziciji, ali isto tako imaju i utakmicu manje, koja će se odigrati sredinom sledeće nedelje protiv FCSB. Petrescu je odmarao bitne igrače u kupu i pored toga uspeli su da se plasiraju u četvrt-finale. Tako da će u ovom meču imati praktično sve igrače na raspolaganju.

Promena trenera kod domaćina može pozitivno da utiče na igrače, ali mislim da je CFR Cluj u ovom trenutnku preveliki zalogaj za Botosani. CFR Cluj je u odličnoj formi, s obzirom da je Farul izgubio u ovom kolu doživeo poraz protiv Hermannstadt-a, otvara put Cluj-u da se približi na 1 bod ukoliko ostvari pobedu u ovom meču. Samim tim moj tip biće, 2 (1.60) Soccer. Jednostavno CFR Cluj želi da se približi liderskoj poziciji, na drugoj strane Botosani je u lošoj formi i trenutno se ne nazire neki boljitak. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje