utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaći tim bez nekoliko igrača, da li mogu gosti to da iskorste ?!

Na programu ove nedelje je 2. liga Holandije tzv. Eerste Divisie, gde će u okviru 17. kola snage ukrstiti Oss i Dordrecht.

Oss je pretposlednji tim na tabeli, tačnije zauzimaju 19. poziciju sa osvojenih 13 bodova. Na ukupno 15 odogranih utakmica, imaju učinak od 4 pobede 1 remija i 10 poraza. Kadrovski gledano tim ne izgleda baš najbolje, jer su neki igrači još uvek povređeni.

Naime, Lorenzo Piqué (15/0 D) je suspendovan, Jearl Margaritha (11/4 M, drugi strelac) može opet da trenira, ali je prijavio da je bolestan. Pored toga, povređen je najbolji strelac Justin Mathieu (8/5 F, prvi strelac). Zbog povrede takođe neće igrati: Nicolas Abdat (5/0 D), Joshua Sanches (14/1 D) i Trevor David (14/1 D). Pod znakom pitanja je Joep van der Sluijs (15/1 M) napustio je poslednji trening zbog bolesti.

https://dtvnieuws.nl/nieuws/artikel/na-winterstop-gaat-top-zondag-weer-volle-bak-tegen-fc-dordrecht

Trebalo bi ovo da iskoristi Dordrecht, koji ima 3 bodova više u odnosu na Oss, pobedom može da se pridruži sredini tabele. Moj tip biće W2 (1.88) Soccer (pobeda gostiju u slučaju nerešenog rezultata kvota je 1.00), predlažem manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje