četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

CFR Cluj ne ispušta bodove na svom terenu?!

Nakon uspešnog plasmana u nokaut fazu Lige Konferencije, tačnije u 1/16 finala. CFR Cluj može da se posveti prvenstvu. Trenutno zauzimaju 4. poziciju na tabeli, udaljeni su od Farula, lidera tabele, ukupno 12 bodova, ali isto tako imaju 3 utakmice koje dodatno trebaju da odigraju, uključujući i ovu danas. Na domaćem terenu, vezali su 4 pobede. U slučaju da pobedi u sva tri zaostala meča, imali bi zaostatak od 3 bodova u odnosu na trenutnog lidera.

Sa druge strane U Craiova 1948, nije ostvarila pobedu na prethodnih 6 utakmica. Prošlo je 3 nedelje od rastanaka sa Mariusom Croitoru-om, ali zvaničnici kluba ne žure da pronađu zamenu. Sadašnji predsednik kluba Marcel Puscas, najavio je da će novi terner biti imenovan do pauze izazvane početkom Svetskog prvenstva. U ovom trneutku mesto trenera zauzeo je Dan Vasilica, koji je ujedno i kondicioni trener tima.

Kada sagledamo oba tima, Dan Petrescu trener CFR Cluj-a ne mora više da štedi igrače za mečeve Lige Konferencije. Bodovi su potrebni kako bi se razlika za Farul-om smanjila. Sa druge strane, ne vidim brzi oporavak U Craiove, nedostatak trenera može da utiče na kompletnu igru, pored toga trenutna forma je loša, to bi upravo morao da iskoristi Cluj. Srećno!

Tip: 1 (1.60)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje