sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Cica dana: Rihana – Embiidova neostvarena ljubav

Zvezda Philadelphie 76ers je propustio više od pola sezone zbog povrede i raznih limita minuta koje imao po nalogu doktora ekipe. Embiid bi zasigurno dobio titulu rookie-a godine da je ostao zdrav s obzirom na brojke koje imao, ovako će prepustiti tu titulu prošlogodišnjem igraču Efesa – Dario Šariću.

Kako je u Americi sve u svojstvu zabave i biznisa, Embiid je pravo lice za njih. Kamerunski centar je pravi šaljivdžija i njegov humor se dopao publici. Na Twitteru ga prati hiljade ljudi, a on ih počasti zabavnim tvitovima. Tako je jedan bio vezan za pevačicu Rihannu, a mediji su toga želeli da naprave priču i uspelo im je da od Embiida čuju poruku koju je uputio pevačici : „Hey Rihanna, volim te. Volim te, pozovi me“.

Da li će Joel uspeti da se upozna sa devojkom sa Barbadosa – videćemo, a do tada pogledajmo zašto je ona simpatična kameruncu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje