sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (14. mart)

Danas nastavljamo sličnim tempom kao i juče, ponuda nije naročito bogata ali smo vam ponovo izdvojili najinteresantnije nizove sa utakmica širom Evrope. Želimo vam mnogo sreće pri tipovanju danas!

Kluz iz Afrike, Polokwane City, igrao je nerešeno na poslednjih 5 utakmica u okviru prve lige Južnoafričke Republike. Hoće li igrati nerešeno i danas?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 21 od poslednjih 25 utakmica Oldham-a u okviru treće lige Engleske. Očekuje li nas neefikasan susret i večeras?

Juventus je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednje 3 utakmice u okviru Lige šampiona. Hoćemo li i danas moći da vidimo prelaz na susretu između Juventusa i Porta?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednje 3 utakmice Lestera u okviru Lige šampiona. Čiji prolazak prognozirate danas, Lestera ili Sevilje?

Fudbaleri Fulama postigli su najmanje 2 gola na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru druge lige Engleske. Koliko golova će postići večeras?

Na 5 od poslednjih 6 utakmica između Brentforda i Vulverhemptona u okviru svih takmičenja viđeno je barem 3 gola za 90 minuta igre. Koliko golova očekujete večeras?

Koji su vaši predlozi za današnje susrete?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje