petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Cicipas preživeo nalete Čileanca za polufinale Los Kabosa

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u polufinale turnira u meksičkom Los Kabosu. Cicipas je u četvrtfinalu savladao Čileanca Nikolasa Jarija sa 2:1, po setovima 6:7 (6:8) 7:6 (7:4) 6:2.

Mifel Tennis Open by Telcel Oppo on Twitter: „Road to the semifinals! @steftsitsipas won an epic match against @NicoJarry (6-7, 7-6, 6-2) and the Greek is now two games away from the trophy! ⚡️ #LosCabosTennisOpen | #StayInTheGame https://t.co/ci9PVEgWKI“ / X

Očekivano jako težak meč za Cicipasa, jer Jari igra tenis života u poslednje vreme. Čileanac je nedavno u Haleu uspeo da savlada Cicipasa, a danas je pružio više nego solidan otpor.
Prva dva seta rešena su kroz taj brejk. Prvi je dobio Jari, jako tesno sa 8:6, a u drugom je bio bolji Cicipas. Taj brejk drugog seta je svakako bio prekretnica za ceo meč. Grk je u tim momentima igrao bez greške i najmanju priliku je uspeo da iskoristi.

Očekivano, nakon toga igra Jarija naglo pada, što Cicipas koristi i sa dva brejka prelama meč na svoju stranu. Cicipas će za plasman u finale igrati protiv Hrvata Borne Ćorića.

Ostali rezultati:

Kepfer – Kovačević 6-4 7-5
De Minor – Pol 6-4 3-6 6-3
Ćorić – Ivaška 6-3 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje