subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čikago Bers – Minesota Vajkings – Najava meča uz predlog za klađenje

Stadion Soldžer Fild biće poprište divizijskog duela između domaćih Čikago Bersa i Minesota Vajkingsa. Posle 13 odigranih kola Čikago je na skoru 4-9, dok je Minesota na skoru 6-7.

U skladu sa navednim skorovima favorit u ovom duelu je Minesota sa kvotom 1,35, dok je margina za poene postavljena na 45,5 poena.

Čikago je odavno izgubio svaku šansu za plasman u plej of, ali dobili su nešto na duže staze. To je ruki kvoterbek Džastin Filds koji se pokazao kao prava opcija na draftu. Daleko od toga da je mlađani Filds blistao ove sezone, ali nije bilo sve do njega. Činilo se da su treneri hteli maksimalno da mu otežaju prvu godinu u najjačoj ligi i očekivano nije se snašao. Ipak, partije koje pruža u poslednje vreme pokazuju da na njega može da se računa. Sada kada znaju da neće igrati plej of i kada nema pritiska Filds igra sasvim korektno i Čikago posle dugo dugo poena postiže poene. Bersi su na poslednjoj utakmici protiv Grin Bej Pekersa postigli 30 poena, a pre toga 22 protiv Kardinalsa koji imaju odličnu odbranu. Miriše na dobro za Berse i ako okupe pravu ekipu oko kvoterbeka biće to dobro.

Sa druge strane je Minesota koja nas je navikla na svakojake uspone i padove. Kapetan Kirk Kazins igra možda i najbolju sezonu u karijeri, ali džaba sve kad odbrana ne radi ono što se od nje očekuje, a boga mi fejlovali su i treneri. Minesota igra dramtične mečeve bez potrebe u većini slučajeva i ovaj skor je mogao biti mnogo jači. No, ti padovi u igri su glavni razlog zašto oni nisu plej of tim.

Nemojte sumnjati da će Čikago učiniti sve da zagorča život Minesoti. Divizijski rival će učiniti sve da vam napakosti kad već njima ne ide i nigde to nije izraženije nego u ovoj ligi. U skladu sa takvim očekivanjima mi smo se odlučili za over poene.

Bersi su dosta potentniji u napadu u poslednje vreme. Minesota je tim koji igra na poen više. Napad je na poslednjih pet utakmica postigao 36, 27, 26,34 i 27, ali su zato dozvolili 28, 29, 34, 31 i 20 poena. Odbrane gotovo da nema, a napad je konstantno produktivan.

Odbrana Bersa od kada je van stroja Kalil Mek nije na visokom nivou, te verujemo da će Minesota to znati da iskoristi.

Predlog za klađenje: Više od 44,5 poena 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje