petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čikago Bersi – Grin Bej Pekersi – Najava utakmice

Čikago Bersi će na svom terenu ugostiti divizijskog rivala Grin Bej Pekerse. Kladionice su ulogu favorita dale Grin Beju sa kvotom 1,50 dok je margina za poene postavljena na 44,5 poena.

Apsolutno nebitan meč i za jedne i za druge osim nekog ponosa unutar divizije. Bersi su promenili ceo stručni štab i čini se uradili pravu stvari. Džastin Filds je njihova budućnost i oko njega se mora graditi tim. Čikago u narednim godinama neće biti defanzivna ekipa kao pre i sada će barem biti zanimljivi za praćenje.

Grin Bej sa druge strane igra najgoru sezonu u poslednjih 15 godina. Sigurno najgoru od kada je Aron Rodžers prvi kvoterbek tima. Mnogo toga ne štima unutar tima. Otišao je Devonta Adams i automatski se znalo da će napadačka produktivnost Grin Beja opasti, ali ne ovoliko. Grin Bej je blago rečeno razočarao i sada dobrano moraju da razmisle šta će i kako će dalje.

Mi ovde predlažemo over poene, jer kao što smo rekli utakmica nema rezultaski značaj. Ova dva tima se posebno mrze. Aron Rodžers je masu puta izjavljivao da „poseduje Čikago“ i sad možete misliti koliko ga u Čikagu ne vole.

Dobra stvar je što se na teren vrača Džastin Filds nakon utakmice pauze. Sa njim na terenu Bersi postižu poene u kontinuitetu i to je dobra stvar. Bersi su u prelaznom roku dali sve defanzivce koji valjaju te im je odbrana sada veoma propusna, te verujemo da će i ovaj jalovi napad Grin Beja postizati poene.

Predlog za klađenje: Više od 43,5 poena Balkan bet

Napominjemo da je ovo samo predog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje