utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 4. decembar)

Drugog dana nokaut faze na programu su dva duela, a smo se odlučili za jedan od njih.

U pitanju je duel između Engleske i Senegala.

20h Engleska-Senegal

Englezi su na ovom turniru, na iznenađenje mnogih, jedna od najmirnijih ekipa. Ekipa su koja do sada nije dobila niti jedan karton. Istina, nije ni bilo mečeva gde bi mogli dobiti, msm nije bilo tenzičnih mečeva, ali dobro. Generalno gledano, oni nisu tim koji dobija mnogo kartona po meču, što je i čudno jer su navikli da igraju dosta čvrsto, onako kako se igra u njihovoj ligi. Gledajući njihovih poslednjih 10-ak mečeva na šampionatima, retki su bili mečevi da su dobili baš mnogo kartona. Eto, čak i u finalu Evropskog prvenstva su u 90min dobili svega 1 karton, što je zaista malo, ali i za svaku pohvalu.

Senegal sa druge strane nije uopšte takva ekipa. Oni su mnogo agresivniji. U prva tri kola su dobili 6 kartona.

0-2 Holandija 2 žuta kartona

3-1 Katar 3 žuta kartona

2-1 Ekvador 1 žuti karton

Dakle, na proseku su od 2 kartona po meču. Mogli bi oni biti dosta agresivni i na ovoj utakmici. Očekujem dosta duela, dosta čvrstih startova, kako bi zaustavili Engleze. Nije ovo situacija kao juče sa Australijom koja je ušla u meč kako totalni austajder, ovde Senegal itekako ima priliku, očekujem da bude egal meč, a to će samo povećati tenziju na utakmici, a samim tim i broj kartona.

Sudija za ovaj meč dolazi iz El Salvadora i u pitanju je Ivan Barton. On je na prvenstvu sudio već dva meča i pokazao je ukupno 2 žuta kartona.

Japan-Nemačka 0 kartona

Brazil-Švajcarska 2 žuta kartona

Na osnovu svega, ne bi trebalo da bude mnogo kartona na ovoj utakmici, ali pošto je granica 3.5 bolje je to ne igrati. Ipak je nokaut faza i može da bude čarki koje mogu da dovedu do kartona, pogotovo kod Senegalaca koji su znatno nedisciplinovaniji od Engleza.

Ono što je moj predlog jeste da se igra da će Senegal dobiti više kartona od Engleske na ovom meču, a kvota za ovaj tip u meridijanu iznosi 1.64, a mu mocartu je kvota 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje