četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čileanac nakon nespeha objavio povlačenje iz nacionalnog tima?

Selekcija Čilea koja je dvostruki uzastopni osvajač „Copa America“ na veliko iznenađenje fudbalske javnosti, nije uspela da obezbedi plasman na Mundijal u Rusiju 2018. godine, jer su kvalifikacije okončali na tek šestoj poziciji.

Jedan od ponajboljih fudbalera ove južnoameričke selekcije, Arturo Vidal razočan ovim nespehom, na svom tviter profilu objavio je da napušta nacionalni tim, iako ima 30 godina i zasigurno može još nekoliko godina da nastupa u dresu svoje države.

„Veliko hvala svima na svemu do sada. U svim ovim godinama davao sam svoj život na svakoj od utakmica. Naučio sam mnogo toga, naučio sam da jedna zemlja koja nije toliko jaka, sa trudom može da postigne veliki uspeh. Duša mi je uništena, ali istovremeno sam veoma ponosan na sve ove igrače kao i na stručni štab“, napisao je Vidal.

Vidal je do sada 97 puta nosio dres sa nacionalnim grbom na kojima je postigao 23 pogotka, ali videćemo da li će se fudbaler Bajerna iz Minhena na kraju ipak predomisliti i ponovo zaigrati za selekciju Čilea, te da je ova njegova izjava posledica „vruće glave“ nakon neočekivanog neuspeha i ne odlaska na Mundijal.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje