petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ČISTKA U ITALIJI Manćini više ne računa na fudbalera Intera

Samo jedna pobeda u tri utakmice septembarskih kvalifikacija nije zadovoljila italijanskog selektora Roberta Manćinija. Evropski šampioni su prvo u Firenci odigrali 1:1 protiv Bugarske, a potom bez golova na gostovanju u Švajcarskoj.

U sredu su deklasirali Litvaniju sa 5:0 i tako zadržali prvo mesto na tabeli sa šest bodova više od drugoplasirane Švajcarske, koja ima i dva meča manje. U taboru ”azura” ne vlada baš najbolja atmosfera. Kako javljaju tamošnji mediji, Manćini više ne računa na Stefana Sensija.

Manćini ne prestaje da stvara istoriju

Selektor nije zadovoljan njegovim ponašanjem, i kako pišu Korijere dela Sera i Kalčomerkato, vezista Intera neće biti pozvan na mečeve koji se igraju u oktobru. Sensi nije ni na jednom meču u septembru bio ni na klupi, pa su se navijači Intera zabrinuli da je povređen. On je na Instagramu objavio da je sasvim u redu.

– Odlično se osećam, momci, nije mi ništa. Vidimo se na stadionu u nedelju. Napred “azuri” – napisao je Sensi.

Govoreći pred novinarima posle pobede nad Litvanijom, Manćini je rekao da nije gledao Sensijev Instagram i da on nije bio spreman da igra. Interesantno je da je italijanski selektor pred utakmicu sa Litvanijom poslao kući još nekoliko fudbalera. To su Federiiko Kijeza, Nikolo Zaniolo, Lorenco Pelegrini, Marko Verati, Emerson Palmijeri, Ćiro Imobile i Lorenco Insinje. I bez njih je ostvarena ubedljiva pobeda, pa je jasno da je svako zamenljiv.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje