četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Clássico dos Milhões

➡️ BRAZIL: Serie A
🇧🇷 01:00 Vasco – Flamengo
TIP: D1+ (1.55)

Večera nas očekuje „Derbi Miliona“, najpopularniji brazilski derbi između Vasca i Flamenga. Vasco trenutno u lošoj formi. Na 8 odigranih utakmica, osvojili su samo 6 bodova. Ovo je verovatno prekretnica za trenera Maurício Barbieria, pobeda u ovom meču značila bi ostanak na klupi. Imaće 2 važna igrača koja su ponovo dostupna, Pumita Rodríguez (7/0 D) i Pedro Raul (7/2 F). Trener je imao 7 dana da pripremi tim, na treningu je vežbao taktiku sa 3 defanzivca, pa je moguće da će promeniti šemu.

Flamengo, za razliku od Vasca, trenutno neporažen 7 kola. Pored toga izbacili su Fluminense iz Kupa Brazila, za sada trenutno sve ide kako treba. Međutim, dva najbolja strelca su pod znakom pitanja. Gabigol (7/3 F) se povredio na prošlom meču, dok Leo Pereira (8/3 D) neće nastupati zbog povrede butine. Videćemo da li će trener nešto menjati u sastavu, jer ih očekuje meč u Libertadoresu sa Racing-om u četvrtak.

Iako je Vasco u lošoj formi, ovo je derbi i sve je moguće. Vasco će pokuša da prekine crnu seriju, jer bi pobeda u ovom meču sve promenila. Na drugoj strani, Flamengo u dobroj formi, ali verovatno bez dva najbolja strelca i sa pogledom na meč u četvrtak. Sve u svemu, mislim da Vasco može postići bar 1 gol večeras. Iako je kvota velika na pobedu domaćina, čak štaviše mislim da neće izgubiti večeras 1X (1.90). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje