sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekoliko igrača kod domaćina upitno zbog gripa!

➡️ ŠVEDSKA: Allsvenskan
🇸🇪 19:00 Varbergs – Hacken
TIP: GI1+&2+ (1.70) ✅ 

Varbergs se muči ove sezone. Jedini su tim u ligi, koji još uvek nisu ostvarili pobedu na ukupno 10 odigranih utakmica, sami tim zauzimaju poslednju poziciju na tabeli. Prošlonedeljni grip je uticao na tim, pa su neki igrači još uvek pod znakom pitanja: Stanisic (5/0 D), Zackrisson (8/0 D), Lushaku (8/0 M), Tranberg (9/0 M), Sissé (2/0 M), Le Roux (8/1 M) i Eliton Júnior (8/1 M). Maxime Sainte (7/0 M) je suspendovan zbi nagomilanih žutih kartona.

Na drugoj strani u goste im dolazi aktuelni šampion Hacken. Trenutno 3. na tabeli sa osvojenih 22 bodova. Sa postignutih 22 golova najefikasniji su tim u ligi. Benie Traore je najbolji strelac ekipe sa 10 postignutih golova.

Sve u svemu, razlika u kvalitetu postoji. Hacken želi da se približi lideru i da ostavri novu pobedu večeras. Domaćin ima problema oko sastava, jer su nekoliko igrača upitno zbog gripa. Trebalo bi ovo gosti da iskoriste. S obzirom da su najefikasniji tim u ligi, mislim da vredi probati na manji ulog tip GI1+&2+ (1.70). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje