petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

CLEVELAND BROWNS – BALTIMORE RAVENS – NAJAVA MEČA

Jedan od zanimljivijih mečeva ovog vikenda je svakako derbi severne divizije AFC-a u kojem će snage odmeriti Cleveland Brownsi i Baltimore Ravensi. Opšte je poznato da su najljuća rivalstva upravo iz ove divizije, a ova dva tima imaju burnu istoriju, te su njihovi mečevi uvek „na krv i nož“.


Cleveland Brownsi:

Još jedna u nizu razočaravajućih sezonea za Brownse. Pred start sezone ovaj tim je napravio takvu ekipu da im je play off bio upisan, a da sezona nije ni počela. Zaista je to skup mladih i pre svega perspektivnih igrača, ali mnogo toga nije štimalo tokom sezone.

Bilo je mnogo rupa u napadu, loše pozvanih akcija u ključnim trenucima nekih utakmica. Jasno je kao dan da atmosfera unutar tima nije bila najbolja i sve se to odrazilo na rezultat. Naravno, i pritisak je bio ogroman, a čini se da ovaj mladi tim nije spreman da se izbori sa svom tom pažnjom koja je usmerena ka njima.

Biće zanimljivo videti kako će Brownsi raditi u pauzi između sezona, jer nešto sigurno mora da se menja.


Baltimore Ravensi:

Ravensi su tim koji je možda i najviše pokazao ove sezone. Osim što pobeđuju, oni pobeđuju na jedan veoma atraktivan način, pa i ne čudi da je iz redova Ravensa čak 12 igrača poslato na Pro Bowl. Lamar Jackson je svojim potezima razludeo celu Ameriku i nije slučajno među prvim kandidatima za play off.

Zaista, kada se celokupno pogleda cela sezona Ravensa od ovoga ne može bolje. Tim igra dobro, atmosfera je odlična, a veoma bitna stavka su povrede koje su ih zaobišle. Od bitnijih igrača samo se centar Mat Skura ozbiljnije povredio, ali to je sitnica u odnosu na neke druge timove.

Rezultat svega ovoga je prilika da Ravensi po prvi put u istoriji franšize budu prvi u konfreneciji. Da bi se to dogodilo moraju dobiti Brownse, a verujte to neće biti tako lako.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ravensi su ove sezone doživeli dva poraza, a jedan od njih je bio upravo od Brownsa. U tom meču Ravensi su bili baš nadigrani, jer su Brownsi postigli 40 poena. Zaista, to je mnogo na NFL nivou i jasan pokazatelj koliko su dobro odigrali.

Bez obzira na lošu atmosfetu unutar Brownsa, kada se igra protiv Ravensa sve se diže na viši nivo. Svesni su u Clevelandu da se Ravensi bore za nešto veliko, i verujte da će oni svim silama pokušati da im osujete planove.

Ovi dueli su nekada bili tvrdi i na mali broj poena, ali istorija se polako menja. Oba tima su dobila dva mlada i agilna kvoterbeka koji su sposobni u svakom trenutku da postignu poene.

Kada u svom timu imate Odella Beckhama i Jarvisa Landrya onda je jasno da se u napadu veoma moćni. Tu je i sjajni Nick Chubb koji ove sezone nosi savršeno igru po zemlji i među prvima je po istrčanim jardama.

Sa druge strane su Lamar i družina koji predstavljaju strah i trepet za protivničke odbrane. Ravensi su u skoro svim statističkim segmentima u napadu prvi u ligi, a verovali, ili ne na 11/14 utakmica su postizali 25+ poena. Apsolutno fenomenalne brojke i nema sumnje da su se Ravensi dobri pripremili za ovaj meč.

Prosto. ovo bi morao biti spektakl u režiji Bakera Mayfielda i Lamara Jacksona. Oni su budućnost NFL lige, a mi konkretno očekujemo jednu atraktivnu utakmicu na poen više.

Koju god kombinaciju na poene da uzmete nećete pogrešiti.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje