petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ćorićev turnir iz snova, Nori izbacio Alkarasa

Hrvatski teniser Borna Ćorić nastavlja sa impresivnim partijama na mastersu u Sinsinatiju. Nakon što je izbacio Rafaela Nadala i Roberta Bautistu Aguta, Ćorić je savladao i Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:4 6:4.

Još jedna perfektna partija za hrvatskog tenisera. Na svoj servis je bio više nego impresivan, jer protivniku nije dao brejk loptu. Sa druge strane na riternu vršio je konsantan pritisak, stvorio čak devet brejk lopti, a za sigurnu pobedu bila su mu potrebna dva brejka, jedan po setu.

Ćorićev naredni rival biće Britanac Kameron Nori koji je posle velike borbe savladao Španca Karlosa Alkarasa. Rezultat je bio 2:1, po setovima 7:6 (7:4) 6:7 (4:7) 6:4.

Fantastičnu zabavu priredili su Nori i Alkaras. Publika je zasigurno uživala. Prva dva seta rešena su posle dva dramatična taj brejka. Prvi je pripao Noriju, a drugi Alkarasu.

Nakon izjednačenja Alkaras je napao protivnika, napravio brejk i poveo sa 3:1, a onda je usledio veliki pad. Nori je momentalno uzvratio ribrejkom i do kraja meča došao do još jednog brejka koji mu je doneo veliku pobedu.

Ćorić i Nori su do sada odmerili dva puta snage i podelili pobede. U drugom polufinalu igraće Danil Medvedev protiv Stefanosa Cicipasa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje