četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 21. Avgust

Članak otvarati do 19:00.


Danas su na programu finalni mečevi na turniru u Sinsinatiju, pa je red da malo prodiskutujemo o istim. Prvi meč na programu je žensko finale, a snage će odmeriti Čehinja Petra Kvitova i Francuskinja Karolin Garsija.

Kladionice su poprilično obazrive bile sa kvotama, te su dali samo blagu prednost Kvitovoj. Pobeda Čehinje se plaća kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Obe više nego zasluženo u finalu. Kvitova sa vremena na vreme odigra neki turnir u kojem melje sve pred sobom. Njen kvalitet nikada se nije dovodio u pitanje, ali ono što njoj fali jeste konsantnost. Prosto, ne može iz nedelje u nedelju da igra na visokom nivou i zato nije napravila nešto više u karijeri, iako ima mnogo titula.

Što se Garsije tiče to je igračica koja u poslednja dva meseca igra možda i tenis karijere. Malo malo pa odigra neko finale. Ovde je morala da igra kvalifikacije i sve je to uspela da predbrodi i dođe do finala.

E sad, finale sa sobom donosi jednu posebnu vrstu pritiska. Kvitova ja po tom pitanju dosta iskusnija igračica, jer je odigrala čak 49 finala i osvojila je 36 titula. Dakle, u finalima ima 36-13 i naravno dvostruka je grend slem šampionka. Zaista je izgledala dobro tokom cele nedelje i po nama je ovde favorit nešto veći od ove kvote koju su kladionice postavile.

Garsija sa druge strane sasvim solidna u finalima. Ima skor 11-7, ali treba istaći da su ta finala bila mahom na onim manjim turnirima.

Takođe, treba istaći da je Garsija juče protiv Sabalenke imala određene probleme sa povredom. POvreda ruke je u pitanju i to ne čudi, jer je odigrala zaista dosta tenisa u poslednje vreme.. Bila je baš ranjiva na servisu, no na njenu sreću Sabalenka je sa druge strane poklanjala šakom i kapom i slobodno se može reći poklonila put u finale Francuskinji.

Nismo sigurno da će se Garsija izvući protiv Kvitove koja je kao što smo već rekli gotovo nepogrešiva kada su finala u pitanju. Dosta sitnih stvari je na strani Kvitove i to u finalima ume da bude prevaga, a i kvota ima određeni value koji ćemo pokušati da naplatimo.

Predlog za klađenje: Pobeda Kvitove 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igra te na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Garsihe 6:2 6:4 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje