ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Crno-beli bez trenera i najboljeg igrača u Poljskoj

KK Partizan gostuje u poljskoj ekipi Stelmet Zielona Gore u okviru Lige Šampiona gde će odigrati meč u utorak, 20.12. od 18:30.

Partizan je juče u neizvesnoj utakmici savladao Mornar u okviru ABA lige, a zbog umora i povreda na put u Poljsku nisu krenuli Novica Veličković (10,8 poena u proseku u ABA ligi), Mihajlo Andrić (5,8 pt), Frenk Robinson (5,0 pt) i Đorđe Majstorović (6,1 pt). A zbog zdravstvenih problema, u Beogradu je ostao i trener Aleksandar Džiklić.

Sa klupe će tim voditi Nenad Čanak, a on je izjavio povdom meča: „Očekuje nas teška utakmica, protiv tima koji smo uz dosta sreće dobili u Beogradu. Trenutno ekipa plaća ceh napornog rasporeda velikim brojem povreda, ali daćemo sve od sebe da nastavimo niz pobeda“. – izjavio je Čanak.

Partizan će morati da se osloni na Hatchera, Stefana Birčevića i Vanju Marinkovića. U prvom meču odigranom između ovih rivala slavio je Partizan 58-56. Veličković je tada imao 15 poena, Robinson 6, Majstorović 4.

Poljski tim ide na pobedu, jer ukoliko savladaju Partizan sa više od 2 poena razlike, biće ispred njega na tabeli. Kod kuće su neporaženi jer su trijumfovali u sva 4 duela – pobedili Szolnok, Ludwigsburg, AEK i Dinamo Sassari.

Hendikep od -6,5 na poljake koje u ovom trenutku daje jedna domaća kladionica deluje prihvatljivo imajući u vidu izostanke kod Partizana.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje