subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

„Crno-beli“ doživeli poraz od Mege

KK Partizan nije uspeo da se plasira u finale Košarkaške lige Srbije, otkako je u dvorani „Dejan Milojević“ pretrpeo poraz od ekipe – Mege Basket (92:88) u drugoj utakmici polufinalne serije domaćeg prvenstva.

Kod „crno-belih“ najefikasniji su bili – Bruno Kaboklo sa 18, Džejlin Smit sa 17 i Mateuš Ponitka sa 12. Kod domaće ekipe – Filip Jović je ubacio 14 poena, pratio ga je Nelson Filips sa 13, dok su po 12 poena imali Ilija Milijašević i Andrija Jelavić.

„Želim da čestitam ekipi Mege na pobedi i da probamo da se pripremimo za majstoricu. Sada se jasno vidi kakva je liga u pitanju, a to sam nagovestio posle poraza u finalu ABA lige. Prvi put u karijeri doživljavam da se sudijama obraćam na Vi, a oni meni na Ti i to šikarniranje nikada nisam doživeo u karijeri. Obraćam se sudijama na vi, a oni mi kažu sedi dole i pusti me da sudim. Takva je liga, ali to sam već nagovestio. U tom smislu nemam iznenađenja. Sve ovo sam očekivao“, rekao je na konferenciji za medije trener ekipe – Željko Obradović.

Tkz. „majstorica“ na programu je u četvrtak u beogradskoj Areni, a pobednik tog duela odlazi u veliko finale KLS-a, gde će za protivnika imati KK Crvenu Zvezdu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje