sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Crno-beli“ uverljivi protiv Mege na oproštaju od Dejana Milojevića

KK Partizan je u okviru 17. kola regionalne ABA lige pred svojom publikom dosta uverljivo savladao ekipu Mege (112:80).

U beogradskoj Areni je bio prisutan 23.021 navijač, čime je postavljen novi rekord po broju poseta nekoj utakmici u regionalnoj ligi.

Utakmica je bila apsolutno posvećena nedavno preminulom – Dejanu Milojeviću usled posledica srčanog udara.

U prvim redovima su bili prisutni brojni košarkaški „radnici“ poput – Duška Vujoševića, Novice Veličkovića, Luke Bogdanovića, Milenka Tepića, Vuleta Avdalovića, Ratka Varde, Saše Pavloviće i mnogih drugih.

Pre početka utakmice, bilo je višeminutno skandiranje navijača, potom i minuta ćutanja u čast Dejana Milojevića koji je tokom svoje karijere upravo nastupao za oba kluba, a sa KK Partizanom i osvajao brojne trofeje.

„Naravno, glavna impresija je ovo što se desilo našem Dejanu. Mnogo je tužno i žalosno, ne bih da ponavljam ono što se o Dejanu zna. Kakav je čovek i igrač i trener bio. Negde ovo što su večeras navijači Partizana pripremili, verovatno je pokazatelj onoga što je Dejan bio. Rekli su mi da je najveća poseta u ABA ligi koju smo ikad imali i to je zahvaljujući njemu i u njegovu čast. Svi ljudi su prepoznali još jednom, dokazali koliko su voleli Dejana. I to je valjda najjači utisak sa ove utakmice, sve ostalo mislim da je mnogo manje važno“, rekao je nakon utakmice – Željko Obradović.

Kod „crno-belih“ najefikasniji su bili – Džejms Naneli sa 24 i Frenk Kaminski sa 14 poena, dok se kod gostiju posebno istakao – Uroš Plavšić.

KK Partizan je sada na učinku 13-4 i u narednom kolu im predstoji derbi susret protiv Crvene Zvezde.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje