subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Crveno-beli novo pojačanje pronašli u Rusiji!

Beogradska Crvena Zvezda danas je dobila novo pojačanje, a reč je o 24-godišnjem Branku Jovičiću koji je za sumu od oko 500 hiljada evra stigao iz redova ruskog premijerligaša Amkara iz Perma. Ugovor sa aktuelnim srpskim vicešampionom potpisao je do leta 2020. godine.

Na zvaničnom predstavljanju u novom klubu Jovičić je izjavio: ‘‘Zahvalio bih se ljudima u klubu na ogromnom poverenju koje su pokazali mojih dovođenjem. Ovo je veliki dan u mom životu jer sam potpisao za klub za koji navijam od malena, za jedan od najvećih klubova u Evropi. Daću na svakoj utakmici 100% kako bih opravdao očekivanja, i verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto“.

Ovaj defanzivni vezista u Amkaru je nastupao od leta 2015. godine, iako je godinu dana pre toga crno-crveni dres nosio kao pozajmljeni igrač austrijskog LASK-a. Do danas je ukupno ostvario 63 nastupa, a pritom je postigao 5 golova i 2 asistencije, dok je tokom prethodne sezone odigrao 23 utakmice i postao autor 1 pogotka.

Karijeru je započeo još 2012. godine u čačanskom Borcu, a nakon dve godine prešao je u redove LASK-a iz Linca. Do danas je još nastupao samo za ekipu ruskog Amkara iz Perma.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje