subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čukarički dovodi još jedno veliko pojačanje

Čukarički nastavlja sa inostranim pojačanjima, a reč je o Južnoafrikancu. Luter Vesli Sing (Luther Singh) je novi fudbaler ekipe sa Banovog brda, a stigao je iz Kopenhagena bez obeštećenja.

Tokom karijere je igrao za GAIS, B tim Brage, Čaves, Moreirense, Pakoš Fereiru, Bragu i za Kopenhagen. Igra kao levokrilni napadač, a snalazi se i na desnom krilu, dok je za selekciju Južne Afrike upisao 13 nastupa uz 3 pogotka.

Sportski direktor ekipe, Vladimir Matijašević, tim povodom je izjavio: „Želeli smo da ojačamo konkurenciju na svim pozicijama u timu. Videli smo u prethodnom periodu, posebno u duelima protiv Olimpijakosa šta nam nedostaje, reagovali smo dovođenjem trojice igrača koji imaju kvalitet. Vranješ je prilično iskusan, biće nam od velike koristi na terenu i u svlačionici, dok će Adetunđi biti zamena za Badamosija. Sing ima 26 godina, iskustvo igranja u Evropi i sa te strane neće mu biti potrebno mnogo vremena da se prilagodi. Doneće nam brzinu, ima i reprezentativno iskustvo na zavidnom nivou i sigurno će zaoštriti konkurenciju. Svu trojicu novih igrača ćemo registrovati za nastup u Ligi konferencije.


Slika preuzeta sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje