četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čukarički smenio Ilića!

Fudbaleri Čukaričkog su u nedelju odigrali veoma borbenu utakmicu i uspeli su da na svom terenu ostanu neporaženi u duelu protiv velikog favorita, Partizana (0:0).

Ipak, samo dan nakon ovog meča – ekipa sa Banovog brda ostaje je bez šefa struke, otkako je uprava kluba sporazumno raskinula ugovor sa dosadašnjim glavnim trenerom – Sašom Ilićem.

„Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of. Čukarički želi puno uspeha Saši u nastavku karijere. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost“, navedeno je u saopštenju Čukaričkog.

Iako zvanično razlozi za ovakav potez uprava kluba nisu saopšteni, smatra se da je Ilić zbog izjave koji je dao za medije nakon susreta sa Partizanom (rekao da je njegov igrač morao da dobije direktan crveni karton, kao i da u gosti zaslužili da pobede) ostao bez posla na Banovom brdu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje