ponedeljak, 11. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Čukarički traži da utakmica bude završena službenim rezultatom

Pisali smo o tome da Čukarički možda danas neće izaći na teren, ali se oglasio klub sa Banovog brda, koji smatra da je značajno oštećen, te da utakmica treba da bude završena službenim rezultatom 3:0 za Čukarički.

Čukarički možda neće izaći na teren danas

Zvanično saopštenje kluba je sledeće: „Sve što se dešavalo na stadionu na Banovom brdu u utorak uveče velika je sramota srpskog fudbala. Fudbalski klub Čukarički je učinio sve što je traženo da se stvore uslovi da meč posle pražnjenja istočne tribine bude nastavljen.

Stav Uprave fudbalskog kluba Čukarički je da se fudbalski propisi moraju poštovati, a da vinovnici incidenta moraju da budu sankcionisani. Naš klub nije formalno obavešten o odluci da bude igran nastavak meča, nismo dobili niti pismenu odluku niti bilo kakvo drugo obrazloženje o razlozima prekida, kao ni o zakazivanju utakmice u novom terminu. Takođe, glavni sudija meča nije dao znak za kraj utakmice.

Odluka o prekidu i naknadnom nastavku utakmice suprotna je važećim propisima. Jedini pravno utemeljeni ishod jučerašnjeg meča isključivo mora biti registracija utakmice službenim rezultatom u korist FK Čukarički, ekipe koja nije odbila nastavak meča.

Našem klubu je ostala nepoznanica na osnovu kojih bezbednosnih činjenica je sudija doneo odluku o otkazivanju utakmice, ili je, kao što to brojni snimci pokazuju, odluka doneta nakon izričitog odbijanja igrača i predstavnika FK Partizan da nastave utakmicu i da napuste teren za igru.


Slika preuzeta sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje