subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Curenko voli da igra u Meksiku

Drugi par kojim nam je zanimljiv za klađenje je sa turnira u Montereju. U okviru osmine finala sastaće se Lesija Curenko i Danijel Rouz Kolins.

I ovde su kladionice postavile egal kvote sa čim se ovog puta apsolutno slažemo, ali i pored toga mi prednost dajemo Ukrajinki.

Prvi razlog zbog koje mislimo da bi Curenko danas mogla da slavi jeste umor koji polako, ali sigurno Kolins oseća. Ona je imala neverovatan period od početka marta pa na ovamo. Igrala je četvrtfinale čelendžera u Indijan Welsu, osminu finala mastersa u Indijan Welsu pa je stigla do polufinala Majamija kroz kvalifikacije. To je nenormalno veliki broj mečeva i bez obzira koliko ona bila fit i u formi, umor mora da se pojavi to je prosto normalna reakcija tela nakon velikih napora.

Drugi razlog su igre Curenko u Meksiku. Ne znamo šta tačno ima u Meksiku, ali kada se Curenko tamo pojavi ona igra dobro. Dva puta je osvajila turnir u Akapulku, ovde igra sasvim solidno. Ispala je rano na mastersima u Indijan Welsu i Majamiju tako da je imala dovoljno vremena za oporavak i pripremu za ovaj turnir.

Ona je jako iskusna igračica koja će znati kako da se postavi u ovom meču. Sasvim je solidna sa osnovne linije, i cilj treba da joj bude da produži poen što više i na taj način umori Kolinsovu. Iako kvota na pobedu Curenko raste mi imamo zaista lep osećaj u vezi ovog tipa i prosto moramo da joj ukažemo poverenje.

Predlog: Pobeda Curenko 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje