subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Četvrtak)

Danas su na rasporedu mečevi trećeg kola turnira u Čarlstonu. Nama je za oko zapao meč u kom će se sastati Anastasija Sevastova i Ešli Barti.

Kladionice su postavile egal kvote sa čim se mi i ne slažemo baš, jer smatramo da je Sevastova bolja igračica kada su ovakvi uslovi u pitanju.

Jeste Sevastova juče imala težak meč protiv Dolehajd, ali to se u neku ruku i očekivalo iz dva razloga. Prvi je vezan za formu Dolehajd koja u poslednje vreme igra jako dobar tenis, a drugi je vezan za to što je to bio prvi meč na šljaci za Sevastovu koji nikada nije lak kada je prelazak sa betona na šljaku u pitanju. Bez obzira na sve ovo, ona je uspela da pobedi i možda je bolje što je odmah na startu imala težak meč.

Sa druge strane Barti je igrala dva meča, jer nije bila postavljena sa nositeljku. Dobila je Kenin i Tatjanu Mariju, ali to nisu igračice kalibra Sevastove u to nema sumnje.

Ono na šta se mi kladimo jeste fizička kondicija i dugački poeni. Oba parametra bi trebalo da idu na ruku Sevastovoj. Njena građa je savršena za igru na šljaci. Niskog je rasta i težišta, odličan defanzivac i veoma dobro pokriva teren. Zasita ju je teško probiti, jer je jako borbena i za nju nema izgubljenog poena. Što poeni budu bili duži to će šanse da Sevastova uzme poen biti veće. Ešli Barti ima očigledan višak kilograma i to se mora osetiti kada se igra na šljaci, jer tenis na šljaci je najzahtevniji i iziskuje veliku potrošnju energije.

Ove kvote su postavlene samo zato što su ovde dve igračice blizu kada je rank u pitanju. Sevastova je 16. igračica sveta dok Barti zauzima 18. mesto na WTA listi. No, WTA lista nikad nije bila neki bitan parametar u klađenju pa tako neće biti ni ovog puta.

Predlog: Pobeda Sevastove 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje