nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li Botosani može do iznenađenja!?

Promena trenera je pozitivno uticala na igrače Botosani-a. Stoican je na svom debiju odigrao nerešeno sa CFR Cluj-om (1:1). Odmah se videla bolja igra, pogotovo u II poluvremenu. Mladi Andrei Dragu je postigao svoj prvenac u ovoj sezoni i tako doneo veliki bod svom timu.

Sa druge strane, FCSB je poražen u derbiju od CFR Cluja minimalnim rezultatom (0:1). Tako su na 10 bodova zaostatka u odnosu na Farul koji zauzima lidersku poziciju. Dva bitna igrača nisu igrala na prošlom meču Compagno (11/8 F, najbolji strelac) i Darius Olaru (19/1 F) i to se videlo na terenu, napad nije funkcionisao. Oba igrača neće igrati i danas, odsustvuju zbog povrede. Billel Omrani (10/1 F) je nezadovoljan u klubu i zatražio je od svog agenta da mu pronađe novi klub, tako da i njega verovatno nećemo videti na ovom meču.

Botosani dolazi pun motiva i dolaze kao autsajderi i žele da naprave još jedno iznenađenje. Bod sa CFR Cluj-om je podigao moral kod igrača. Sa druge strane FCSB je doživeo poraz, nakon 5 uzastopnih pobeda, pa je forma malo uzdrmana. U kupu ih je FCSB savladao sa omladincima, ali sada je potpuno drugačija situacija. Mislim da Botosani može do gola u ovom meču, pogotovo što FCSB ima problema da sačuva gol na domaćem terenu, do sada su na svim utakmicama ove sezone, kada su igrali na domaćem terenu, primili bar 1 gol.

Tako da ću probati sa tipom G1+ (1.95) (gost postiže bar 1 gol) na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje