nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tim sa kratkim sastavom, neće imati 4 ključna igrača danas!

Jedan tim koji inače nema puno igrača u sastavu danas je bez 4 ključna igrača, među kojima je i najbolji igrač tima. Meč okvirno možete preuzeti okvirno do 19 časova, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o meču Izraelske Prve lige, u kojem se od 19:30, sastaju Maccabi Haifa i Bnei Sakhnin, u pitanju je meč u okviru 14.kola

Maccabi Haifa, ovogodišnji predstavnik Izraela u Ligi šampiona, nalazi se na 1.mestu sa skorom 11 pobeda i 2 poraza i gol razlikom 29:13. Na domaćem terenu imaju skor 6 pobeda na isto toliko mečeva sa gol razlikom 18:5. Na svom terenu su od 6 dobijenih mečeva, 2 puta vodili i na poluvremenu, dok su na ostala 4 meča krenuli na poluvremenu iz X. Za današnji meč nema bitnih izostanaka u timu.

Što se tiče ekipe Bnei Sakhnin, oni se nalaze na 8.mestu sa 4 pobede, 3 remija i 6 poraza sa gol razlikom 12:15. Na gostovanjima imaju učinak 3 pobede, 1 remi i 3 poraza i gol razliku 8:8.

Ono što će biti problem za ovaj tim, to su izostanci važnih igrača, najbolji igrač tima Beram Kayal (14 utakmica/3 gola/0 asistencije) će propustiti meč zbog kartona, nema ni standardnog štopera Maroun Gantus (13u/1g/0a), nema ni jednog od najboljih asistenata tima Marwan Kabha (11u/0g/3a), kao ni još jednog veznog igrača Ihab Ganayem (13u/0g/0a).

U kup meču odigranom početkom decembra, Maccabi Haiffa je slavila u meču sa današnjim gostom 4:1.

Mišljenje urednika: Svakako nećemo da ispadnemo mnogo pametni kada kažemo da je Maccabi potpuni favorit na ovom meču, kako ga vide i kladionice, međutim činjenica da će gosti biti bez četiri jako važna igrača, nameće nam još veće šanse kod domaćina, a po nama će ih oni maksimalno iskoristiti, predlog je 1&3-6 gola po kvoti 1,80, a samo nas dosadašnje igre Maccabi Haiffe koja je samo dva puta do sada na svom terenu došla i iz prelaza odbija od predlog 1-1&2+, ali ukoliko smatrate da može da dođe, probajte i tu kombinaciju, mi se ne usuđujemo danas!

3:1 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje