petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će domaćin izboriti opstanak?

➡️ TURSKA: Super Lig
🇹🇷 19:00 Giresunspor – Trabzonspor
TIP: na manji ulog W1 (1.85)

Trabzonu ovaj meč ništa ne znači. Kao 6. na tabeli ne mogu da napreduju, isto tako daleko su od ispadanja. Hrvatski trener Nenad Bjelica u ovom meču, neće moći da računa na nekoliko igrača: Denswil (19/1 D), Yusuf Yazıcı (13/3 M), Dorukhan Toköz (4/0 D), Gbamin (19/0 M), Gomez (25/5 F), Dorgucan (18/1 M) i Omur (28/2 M) nisu u sastavu.

Na drugoj strani Giresunspor primoran da ostvari pobedu danas. Nalaze se na 16. poziciji (prva pozicija u zoni ispadanja) i zaostaju samo bod u odnosu na Istanbulspor. Nakon serije loših rezultata, poslednja 3 meča nisu izgubili. Jedan remi i dve vezane pobede.

Giresunspor mora da ide na pobedu, imaće prednost svojih navijača, pored toga Trabzon dolazi oslabljen bez nekoliko igrača, pa ove prednosti Giresunspor bi trebalo da iskoristi. Generalno ove sezone Trabzon igra dosta loše na gostovanjima. Prošlo je 240 dana od poslednje zvanične ligaške pobede u gostima, protiv Kayserispora 1:2. Kada uzmemo sve u obzir, prednost dajemo domćinu. Igramo tip W1 (pobeda domaćina u slučaju nerešenog rezultata ulog se vraća), probaćemo i na manji ulog čistu pobedu 1 (2.50). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje