utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vreme je da domaćin prekine crnu seriju!?

➡️ BRAZIL: Serie C
🇧🇷 01:00 Remo – Confianca
TIP: 1 (1.75)

Remo ne prolazi kroz dobar period. Prošle nedelje izgubili su titulu Campeonata Paraense-a od Aguie De Marabe nakon penala. Da stvar bude još gora u Serie C nemaju nijednu pobedu. Pozicionirani su na poslednjoj poziciji bez bodova. Trener Marcelo Cabo dobio je otkaz, na njegovom mestu došao je Ricardo Catalá, koji će debitovati u ovom meču. Baza tima ostaće ista, trenutno bez bitnijih izostanaka.

U gostima im dolazi Confianca, koja je dobro otpočela sezonu. Vezali su 3 pobede, ali u prošlom kolu usledio je poraz od Sao Bernarda 3:1. Adalberto (4/0 D) standardni defanzivac nije u sastavu, zbog povrede.

Sve u svemu, Remo ima kvalitetne igrače i jedan je od najvrednijih timova u Serie C. Ricardo Catala novi trener Rema je dobar motivator, imao je nekoliko priznanja. 2020 proglašen je za trenera Campeonata Pauliste, dok je prošle godine osvojio sa Mirasolom Seriu C. Mislim da će uspeti da napravi homogeni tim od Rema. Vreme je večeras da prekinu crnu seriju. Igramo čistu pobedu domaćina. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje