subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će se večeras dugovi izmiriti?

U okviru zaostale utakmice nemačke Bundeslige snage će odmeriti Verder iz Bremena i Ajntraht iz Frankfurta. Kladionice su izašle sa skoro egal kvotama, s tim što je Ajntraht blagi favorit. Mi se sa ovakvom postavkom kvota apsolutno ne slažemo, jer smatramo da je Verder mnogo veći favorit u ovom meču.

Mnogo je razloga za pobedu Verdera, a mi ćemo ukazati na one najbitnije.

1) Sumnjamo da postoji saradnja između ova dva tima. Ne tako davno ova dva tima su igrala u kupu i taj meč je Ajntraht dobio bez ikakvih problema sa 2:0. Zašto je to bitno? Bitno je iz razloga što je Verder već tada znao da će se boriti za opstanak, te mu igranje u kupu nije imao nikakav značaj bez obzira što se igralo četvrtfinale. Prosto, u tom trenutku prioritet je optstanak u ligi i mi verujemo da će Ajntraht uzvratiti uslugu i „dati“ pobedu Verderu koji će sa ta tri boda vrlo verovatno opstati.

2) Za mnoge Ajntraht još uvek nije obezbedio opstanak, ali mnogi ne gledaju raspored. Oni do kraja igraju kod kuće protiv Majnca, Paderborna i Šalkea, a sve je izglednije da će ostvariti barem dve pobede, jer Paderborn je već u drugoj ligi, dok je Šalke u fazi raaspadanja. Zaista, da bi oni ispali iz lige morali bi da gube sve, a i da se ostali rezultati urote protiv njih. Šanse za takav scenario su po nama minimalne.

3) Verder polako čini se diže formu. Nakon teškog poraza od Leverkuzena, uspeli su da uzmu bod Mehengladbahu, a ko je gledao taj meč mogao je da vidi dominaciju Verdera. Nakon te utakmice Verder je slavio u Gelzenkirhenu protiv Šalkea. Ta utakmica nije bila tako dobra kao protiv Mehengladbaha, ali se pišu tri boda što je najbtinije.

4) I za kraj smo ostavili neko naše razmišljanje. Ko se prati Nemce sigurno je primetio da je ova liga i te kako politička liga. U pojedinim epohama neke ekipe su branjenje i šakom i kapom, a to se pre svega odnosi na Hamburg i Štutgart. Mi smatratmo da se Bundesligi ne isplati da Verder ispadne, jer je to klub koji proizvodi mnogo mladih i talentovanih igrača koji kasnije odlaze u mnogo jače klubove, što u Nemačkoj što u inostranstvo. Setimo se samo da su tamo igrali igrači poput Nalda, Ozila, Kedire, Pizara i još mnogih. Prosto, oni su nešto poput Ajksa u Holandiji, rasadnik mladih igra?a i po nama oni „moraju“ opstati u ligi.

Generalno gledano kroz istoriju (ovu noviju barem) Verder nikada nije imao problema sa opstankom. Bilo je tu oscilacija sa formom, ali uvek su se izdizali u pravim trenucima i ne retko završili sezonu u gornjem delu tabele.

Još jedan od „znakova“ koji ukazuju da Verder opstaje u ligi jeste ubedljiva pobeda Bajerna nad Fortunom iz Dizeldorfa. Upravo je Fortuna tim koji Verder juri, a oni su imali bolju gol razliku za čak 9 bodova. Bajern iz Minhena je to uspeo da prepolovi, jer su ih razneli sa 5-0. Mnogima ovo ništa ne znači, ali nama i te kako zna?i.

Kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da je Verder bliži pobedi. Ajntraht 10. juna igra polufinale kupa protiv Bajerna verujemo da će mislima biti na toj utakmici. Generalno gledano obezbedili su optanak, što znači da im ovaj meč nije tako bitan kao Verderu, a na sve to ne treba zaboraviti laganu pobedu Ajntratha u kupu baš protiv Verdera.

Pobeda Verdera se plaća fantastičnom kvotom 2,75 što svakako preporučujemo da se igra, ali po nama je najsigurnija opcija P/K 1 koja se plaća kvotom 2,20. Dobra opcija je i domaćin daje 2+.

Predlog za klađenje: Poluvreme/Kraj 1  2,20
Opcija 2: Werder daje 2+ 2,25

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje