U okviru 29. kola Turkske 2. lige (1. LIG), Boluspor će na svom terenu, ugostiti trenutnog lidera Samsunspora.

Izvor: scorebat.com

TIP: na manji ulog 1X (1.90)

Boluspor je nedavno bio u krizi forme. Nisu uspeli da ostvare pobedu na 5 vezanih mečeva. Medjutim izgleda da su uspeli da prebrode krizni period, jer su na poslednja 2 meča ostvarili 2 vezane pobede. Uspeli su da održe razliku za playoff-om, trenutno su udaljeni samo 1 bod. Što se izostanaka tiče Veaceslav Posmac (16/3 D) i Naby Youssouf Oulare (20/3 D) imaju obaveze u reprezentaciji.

Na drugoj strani, Samsunspor je neporažen na poslednjih 10 mečeva. Imaju učinak od 9 pobede i 1 remi. Međutim danas neće moći da računaju na svog najboljeg strelca: Gaetan Laura (24/11 F, najbolji strelac) jer je sa svojom reprezentacijom, kao i Emre Demir (1/1 M). Muhammet Ali Özbaskıcı (11/1 M), Barış Alıcı (1/0 M) i Ahmet Sağat (24/6 F) su povređeni.

Sve u svemu, očekuje nas vrlo zanimljiv duel, Boluspor će pokušati da se domogne playoff-a, dok trenutni lider želi da poveća razliku u odnosu na Eyupspor-om. Boluspor igra dobro na domaćem terenu, gde imaju samo 1 poraz na poslednjih 10 utakmica, mogli bi takođe da iskoriste odsustvo najboljeg strelca Samsunspora, kao i prednodst domaćeg terena. Mislim da domaćin neće izgubiti danas. Srećno!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.