subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li domaćin može da zaustavi trenutnog lidera?

U okviru 29. kola Turkske 2. lige (1. LIG), Boluspor će na svom terenu, ugostiti trenutnog lidera Samsunspora.

Izvor: scorebat.com

TIP: na manji ulog 1X (1.90)

Boluspor je nedavno bio u krizi forme. Nisu uspeli da ostvare pobedu na 5 vezanih mečeva. Medjutim izgleda da su uspeli da prebrode krizni period, jer su na poslednja 2 meča ostvarili 2 vezane pobede. Uspeli su da održe razliku za playoff-om, trenutno su udaljeni samo 1 bod. Što se izostanaka tiče Veaceslav Posmac (16/3 D) i Naby Youssouf Oulare (20/3 D) imaju obaveze u reprezentaciji.

Na drugoj strani, Samsunspor je neporažen na poslednjih 10 mečeva. Imaju učinak od 9 pobede i 1 remi. Međutim danas neće moći da računaju na svog najboljeg strelca: Gaetan Laura (24/11 F, najbolji strelac) jer je sa svojom reprezentacijom, kao i Emre Demir (1/1 M). Muhammet Ali Özbaskıcı (11/1 M), Barış Alıcı (1/0 M) i Ahmet Sağat (24/6 F) su povređeni.

Sve u svemu, očekuje nas vrlo zanimljiv duel, Boluspor će pokušati da se domogne playoff-a, dok trenutni lider želi da poveća razliku u odnosu na Eyupspor-om. Boluspor igra dobro na domaćem terenu, gde imaju samo 1 poraz na poslednjih 10 utakmica, mogli bi takođe da iskoriste odsustvo najboljeg strelca Samsunspora, kao i prednodst domaćeg terena. Mislim da domaćin neće izgubiti danas. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje