petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 28. mart

Za danas smo spremili jedan meč na kojem ne bi trebalo da bude mnogo kornera. Ovih par dana, dok su igrane utakmice reprezentacija, sigurno ste primetili da na većini utakmica bude baš malo kornera. Upravo zbog toga ćemo odigrati ovako nešto.

20:45h Wales-Latvia

Vels, iako jedan od predstavnika Engleskog fudbala, ne igra na mnogo kornera. Oni su jedna od retkih ostrvskih reprezentacija koja na svojim mečevima ima zaista malo kornera.

Statistika Velsa na poslednjih 5 mečeva:

vs Hrvatska 7 (1 korner)

vs Engleska 6 (1 korner)

vs Iran 9 (2 kornera)

vs USA 8 (3 kornera)

vs Poljska 7 (5 kornera)

Dakle, kao što vidite, na poslednjih 5 mečeva Velsa ni na jednom nije bilo više od 9 kornera, a pritom oni sami prave negde oko 2-3 kornera po meču. Istina, na svim ovim mečevima su bili podređen rival,ali jednostavno njihov stil igre je takav. Nisu preterano napadačka reprezentacija, ne šutaju mnogo i samim tim i nema mnogo prilika za kornere.

Letonija takođe nije neka reprezentacija od koje se može očekivati mnogo kornera. Generalno su reprezentacija skromnih kvaliteta i samim tim retko kad i napune neku statističku kolonu.

Statistika Letonije:

vs Irska 11 (1 korner)

vs Island 7 (1 korner)

vs Estonija 5 (1 korner)

vs Andora 9 (5 kornera)

vs Moldavija 14 (9 kornera)

Protiv iole jačih, kvalitetnijih reprezentacija Letonija ne pravi više od 1 kornera po meču. Ne treba porediti duele sa Andorom i Moldavijom, jer su to zaista slabe reprezentacije. Sve ovo ostalo pokazuje njihovu pravu snagu.

Na osnovu ovoga, vidite da i jedni i drugi ne prave previše kornera. Zbog toga smo se i odlučili na igru manje kornera na meču.

Predlog: manje od 10.5 kornera @ 1.68 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje