nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je Garopolo završio svoje u San Francisku?

Kvoterbek San Francisko 49ersa Džimi Garopolo izgleda da je završio svoju epizodu u Kaliforniji. Naime, Garopolo nije pozvan na mini kamp ekipe i čini se da Kajl Šenahan ne računa na njega.

Posle poraza u finalu konferencije od Los Anđeles Remsa, uprava San Franciska je rešila da šansu da ruki kvoterbeku Treju Lensu , a Garopolo je označen kao igrač koji je spreman za trejd.

Ipak, Garopolo je u međuvremenu bio podvrgnut operaciji ramena i ostatak timova nije bio mnogo zainteresovan za rovitog Garopola. Slab odziv nije poremetio upravu 49era, što je potvrdio i generalni menadžer Džon Linč koji je rekao da nema problem da zadrži Garopola ukoliko se ne pojavi prava opcija za trejd.

Ostaje velike pitanje za šta će se opredeliti San Francisko. Generalno gledano oni imaju tim koji je spreman da se bori za najveće domete, a problem je pozicija kvoterbeka. Lens je svakako budu?nost, ali je veliko pitanje da li on to može da iznese sav teret sa tako malo iskustva. Sa Garopolom imaju bar neko iskustvo, a i već ih je jednom odveo do velikoh finala.

Pitanje svih pitanja glasi, mladost, ili iskustvo?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje