petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je mislima u Monte Karlu?

Jedini meč vredan pažnje za nas odigraće se večeras u Hjustonu, a snage će odmeriti Kristijan Garin i Žeremi Šardi. Kladionice na početku postavile egal kvote, ali kako vreme prolazi kvota na pobedu Garina opada. Ovog puta se moramo složiti sa kladionicama, jer je i po nama Garin danas bliži pobedi.

Nekoliko je razlog zbog kojeg mislimo da će Garin danas pobediti pa da krenemo.

Pre svega mora se istaći da ova podloga mnogo više odgovara Garinu koji je po prirodi šljakaš. Bez obzira što je ova šljaka veoma brza ipak je šljaka i to prednost daje Garinu. Šardi generalno gledano ima skromno kretanje i ne spada u grupu igrača koji vole nešto duže razmene. Veliki je disbalans između njegovog forhenda i bekenda, a na šljaci su generalno poeni duži, pa je i on samo mnogo podložniji greškama.

Sledeće nedelje se igra masteres u Monte Karlu na kojem Šardi igra 10 godina unazad. Samo je jednom propustio taj turnir, a pošto se igra u Francuskoj verujemo da mu je bolje da se spremi za taj turnir nego da tavori u Hjustonu na njemu inače nepoznatom turniru (igrao dva puta 2009. i 2015. godine).
Put od Hjustona do Monte Karla je dugačak pa je pitanje kakve su ustvari ambicije Šardija na ovom turniru.

Forma Šardija je takođe pod velikim znakom pitanja. Za sada je na skoru 8 pobeda i 9 poraza. Bio je u seriji od 4 turnira na kojima je gubio u prvom kolu, a tu seriju je prekinuo pobedama nad Nikolasom Jarijem i Žilom Simonom koji su takođe u lošoj formi.

Što se Garina tiče solidan igrač i ništa više. Loše je odradio šljaku u Južnoj Americi, ali u njegovu odbranu igrači koji su ga pobedili (Ćekinato i Feliks Ože Aliasime) su na kraju stizali do samog kraja turnira. Dakle, kada gubi gubi od boljih igrača. Ovde u Hjustonu je već dobio jednog ozbiljnog šljakaša, Urugvajca Pabla Kuevasa. Pokazao je više nego pristojan tenis, a ako je uspeo da se nosi sa Kuevasom protiv kojeg mora da se radi za svaki poen, verujemo da će i danas moći da igra protiv Šardija koji je mnogo skromniji igrač u polju.

Iako Šardi vodi u međusobnim duelima sa 3:0, na 2/3 meča Šardi je dobio posle tri seta što samo pokazuje da mu nikada nije lako protiv Garina. U ovom trenutku Garin je igrač koji igra solidan tenis i po ovoj kvoti vredi probati na njegovu pobedu.

Predlog za klađenje: Pobeda Garina 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje