petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je ovo poklon kladionica?

Iako dubl konkurencija nija pogodna za klađenje, jer su tamo iznenađenja jako česta, ipak mi smo pronašli par koji bi uz malo sportske sreće mogao da nam donese profit.

Radi se o meču iz Dejvis kupa u kome se sastaju Amerika i Belgija. Posle prvog dana Amerika je povela sa 2:0 tako da danas Amerikanci imaju priliku da se plasiraju u polufinale.

Ameriku će predstavljati Harison i Šok dok će za Belgiju igrati Žile i Vliegen. Bez obzira što je Amerika ovde veliki favorit, dubl je pokazao da može da iznedri velika iznenađenja. Mi smo se ovde odlučili za gemove u prvom setu, jer zaista vidimo lepu šansu za prolaz. Šok i Harison imaju vrlo dobre prve servise tako da će vrlo teško Belgijanci doći do brejka. No, koliko su Amerikanci dobri na servisu skoro pa su isto toliko loši na riternu. U dublu nije bitna brzina servisa koliko je bitna uigranost, a pošto su na riternu zaista loši mišljenja smo da uz neke korektne procente ubačenog prvog servisa Belgijanci mogu da drže barem prvi set u nekom egalu.

Tu je naravno i rasterećenost koju će Belgijanci sigurno osećati, jer su svesni da ne postoje šanse da prođu dalje. I možda iz te rasterećenosti uspeju da odigraju dobar meč.

Naš predlog je prvi set više od 9,5 gemova koji se plaća kvotom 1,80 za koju smatramo da je  vredna rizika.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje