subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je vreme za goleadu?

U okviru osmog kola beloruskog šampionata, Gorodeja će na svom stadionu dočekati FK Minsk. Kladionice su izašle maltene sa egal kvotama, s tim što je FK Minsk blagi favorit.

Nakon uvodnih 7 kola Gorodeja se nalazi na devetom mestu sa skorom 3 pobede 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 4:6. Jako tvrd tim koji teško daje golove, ali ih teško i prima.

FK Minsk sa druge strane zauzima 12. mesto sa skorom 3 pobede i 4 poraza uz gol razliku 11:15. To je jedan od retkih timova u ovoj ligi koji igra atraktivno i na gol više.

Ako gledamo prikazano zaista je teško ovde odrediti ko će pobediti. Ovo su dva potpuno različita tima, sa potpuno drugačijom filozofijom fudbala, a kada je takva situacija jako je teško nešto predvideti. Ipak, mi smo pronašli jednu „anomaliju“ kod ovog meča, a ona se tiče Gorodeje.

Svako ko se duže kladi za sebe može reći da je pronašao neku „anomaliju“, ili ti nepisano pravilo kojeg se slepo drži. Mi smo pronašli jednu, a ona se tiče golova i ranog dela prvenstva, a evo o čemu se radi.

„Pravilo“ kaže da se sačeka uvodnih 5 utakmica i da se prate timovi koji nemaju odigran meč sa 0-2/3+ golova. Nakon petog kola, ta ekipa koja nema jednu od pomenute dve kombinacije se igra sve dok data kombinacija ne prođe. Ukoliko predlog posle prve opklade ne prođe, sledeće nedelje se igra sa duplo jačim ulogom i tako dok ne prođe. To je takozvani Martinagle sistem koji za ovu vrstu igre verujte prolazi veoma dobro.

Ako pogledamo samo kvote na golove u beloruskoj ligi, možemo videti da su to kvote mahom preko 2,50, što nam govori da kada god tip prođe neka zarada će biti. Retko kad se dešava da neki tim veže više od 7,8 utakmica bez 0-2, ili 3+, a s obzirom da je ovde već odigrano 7 kola, valjalo bi to pratiti.

U ovom slučaju Gorodeja posle 7 kola nema utakmicu sa tri i više golova. Zdrava neka logika nalaže da ako će protiv nekog da se „otvore“ onda će to protiv tima koji igra na gol više, a to je svakako FK Minsk. FK Minsk je na svakoj utakmici primio gol, a na četiri je uspeo da da gol.

Apsolutno ovo vredi probati pa da vidimo da li će danas Gorodeja prekinuti niz neefikasnih mečeva.

Predlog za klađenje: 3+ 2,30

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje