Advertisement

Fudbal se sada i zvanično vratio i u gotovo svim državama se igra fudbal. Početak sezone je deo sezone koji mi obilato koristimo, jer se držimo jednog starog “pravila” koje nam donosi novac u kontinuitetu.

Kako to “pravilo” funkcioniše?

Pravilo funkioniše tako što se sačeka prvih 5-6 kola u ligi i gledaju se timovi koji nemaju odigranu utakmicu sa 0-2/3+. Nakon tih uvodnih kola ta ekipa se juri do ta kombiacija ne dođe. Zbog serije od 5-6 utakmica bez date kombinacije, kvota na tu igru će sigurno biti jača od dva, a ako ne bude prolazilo ona će biti samo još veća.

Počinje se sa ulogom od 1000 dinara, a ako predlog ne prođe sledeće kolo se igra sa duplo jačim ulogom pa dok predlog ne dođe. Jedno je sigurno, kada god predlog bude došao profita će biti, jer će kvota kao što smo već rekli gotovo uvek biti preko 2,00.

Za danas smo izdvojili utakmicu i beloruske druge lige gde će snage odmeriti Smorgon i Lokomotiva Gomel. U ovom trenutku Smorgon je jedini tim u ligi koji posle 10 odigranih kola nema utakmicu sa 3+ golova. Gol razlika im je samo 10:4 i ovo je pravi presedan. Mi se ovog “pravila” držimo već 3-4 godine i najduži niz koji je neka ekipa imala je trajao devet kola, i to je bio ruski SKA dok je igrao u prvoj ligi.

Zanimljivo je da je Lokomotiva tim na čijim mečevima pada najviše golova, a to je 3,9 golova. Ovo je veoma bitno, jer bi možda upravo oni svojim stilom mogli da nateraju Smorgon da konačno zaigra efikasno i na gol više.

Predlog za klađenje: 3+ 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here