utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sigurno bez sedmorice, a možda i bez devetorice večeras!

Ogromni problemi u taboru gostujuće ekipe, koja će večeras sigurno biti bez sedmorice, a možda i bez devetorice fudbalera. Možete da tipujete do 20 časova, ali i nešto kasnije, uživo. Kvota za naš predlog je 1,75, a za hrabrije kvota 2,00.

Članak je objavljen u 11:50.


Reč je o 28. kolu druge lige Švajcarske, a sastaju se Wil i Kriens od 20:30 po našem vremenu. Pored ovog kola, na programu je još 8 kola, tako da su svakakvi raspleti mogući. Domaćin ima 15 bodova više od Chiasso-a, koji je ugrožen, dok Kriens ima 7 bodova manje od Grasshoppers-a, koji je na 2. mestu koje vodi u doigravanje za ulazak u viši rang.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Večeras su gosti znatno oslabljeni. Za Wil neće igrati samo Mergim Brahimi (23n/3g/4a, ofanzivni vezni), koji je upitan zbog povrede, te njegov izostanak nije zagarantovan. Za Kriens neće igrati Nikola Mijatović (13n/1g/0a, levi bek), Daniel Fanger (0n/0g/0a, centralni bek), Manuel Fäh (17n/0g/0a, centralni bek), Diogo Costa (23n/0g/2a, centralni vezni), Burim Kukeli (21n/0g/1a, defanzivni vezni), Omer Džonlagić (26n/9g/8a, levi vezni, drugi strelac ekipe) i Albin Sadrijaj (24n/1g/2a, defanzivni vezni), dok su upitni Pedro Teixeira (15n/1g/2a, levi vezni) i Jan Elvedi (27n/1g/1a, centralni bek). Dakle, gosti zasigurno bez sedmorice, a možda i bez devetorice fudbalera večeras.

Kada se posmatraju ligaške utakmice nakon pauze, Wil ima 1 pobedu, 1 remi i 2 poraza, dok Kriens ima 2 pobede, 1 remi i 1 poraz, što je i očekivano, ako u obzir uzmemo da su obe pobede Kriensa protiv 9. i 10. ekipe na tabeli. Kladionice ne favorizuju ni goste, a ni domaće, što je u potpunosti i očekivano. Treba biti realan i reći da Wil samo u teoriji može da ispadne iz lige, a i da Kriens u viši rang može da uđe uz dosta sreće, gde prvom mestu teško može da se nada, dok će za drugo biti ogromna borba.

Kada je reč o međusobnim susretima, od sezone 2018/19 ove dve ekipe igraju krajnje sumnjivo. Ako je pratiti redosled, večeras bi mogao da slavi Wil, a mi tipujemo „1X&2+“ po kvoti 1,75 zbog svega navedenog, dok je solidna opcija i tip „1X&2-5“ po kvoti 2,00.

3:0

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Photo by Jannes Glas on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje